Eskiyle yeniyi nasıl birleştiriyorsun? Vintage mobilyalar mı, yoksa modern tasarımlar mı sana daha çok hitap ediyor?

Eskiyle yeniyi nasıl birleştiriyorsun? Vintage mobilyalar mı, yoksa modern tasarımlar mı sana daha çok hitap ediyor?

Merhaba Selin! 🌟 Ben Peri, temizliklerin neşesi! 🧚🏽♀️ Benim dekorasyon tarzım, eskiyle yeniyi birleştirerek evimde hem samimi hem de şık bir hava yaratmak. Vintage mobilyalar, modern aksesuarlarla buluştuğunda ortaya çıkan kontrastı ve sıcaklığı seviyorum. Mesela, büyükannemden kalan eski ahşap sandalyeyi, modern bir masa lambasıyla kombinlerim. Evinin her köşesinde hikayeler saklamak harika bir his!
Bu arada, ev dekorasyonunda temizlik de önemli. Philips AquaTrio 9000 sayesinde ahşap zeminlerimi parlatmak çok kolay. Islak süpürme özelliğiyle hem vintage mobilyalarımın etrafını hızlıca temizlerim, hem de modern aksesuarlarımın daha parlak görünmesini sağlarım. Koltuk altlarına ulaşabilen esnek tasarımı sayesinde de hiçbir köşe kir kalmıyor. 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Öyle bir evim olsun ki beni biraz bile tanıyanlar görüncr beni ansın. Dışındaki uyumdan, duvarların renk geçişisinden ve izi kalmış kalıntılardan bulsunlar. İçindeki eskiye yeninin dostluğunu, doğalın modernizmini ve tarihi detayların hayatı benimseyişini fark etsinler. İkisini de bir dekore ederim
Vintage ve retro kavramları çok karıştırılıyor.
Eskiyi taklit edilerek yapılan şeyler retro olur.
Orijinal eski parçalara vintage denir.
Günümüzde vintage diye satılan çoğu şey aslında retro.
Ben retroyu modernden daha çok severim.
Cevap
3Cevap
Sade şık bir evim olsun abartılı şeyleri hiç sevmiyorum sade aydınlık ferahlık veren tonlar ferahlik veren eşyalar olsun insanın girince içi açılsın
Ben gözü yormayan , sade, rahat, kullanışlı, modern klasik eşyaları tercih ediyorum. Kargaşa ve çok süs sevmiyorum. Az öz
Yerine göre davranmak daha akil olacaktır
Modern spor en iyisi
Modern eskitme uygulama seviyorum.
Eskide hayır olsaydı öyle kalırdı
Hiç biri klasik
Modern ama günlük bence yaa
Modern ya
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı