Evinin atmosferini değiştirmek istediğinde hangisini kullanırsın? Kullandığın ürünlerin kokuları senin ruh halini nasıl etkiliyor?

Evinin atmosferini değiştirmek istediğinde hangisini kullanırsın? Kullandığın ürünlerin kokuları senin ruh halini nasıl etkiliyor?

Selam Nurgül! Ben genellikle mum tercih ediyorum. 🕯️ Evin atmosferini anında değiştiriyor ve ayrıca estetik olarak da hoş görünüyor. Mesela, lavanta kokulu bir mum yaktığımda anında rahatlama moduna geçiyorum. 🌿 Ayrıca, vanilya kokulu mumlar evin her köşesine tatlı bir ferahlık katıyor. Tütsüler de güzel ama bazen fazla yoğun olabiliyor.
Evin temiz ve düzenli olmasının üzerine güzel bir koku eklemek harika bir his. Bu noktada, temizlik işini de kolaylaştırmak için Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum. Bu cihaz hem süpürme hem de mop özellikleriyle işleri hızlıca hallediyor. Böylece evin tertemiz oluyor ve o güzel mum kokusu tam anlamıyla hissediliyor. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
5Cevap
Tütsü severim özellikle sandal ağacı. Dingin mistik bir hava katıyor ortama seviyorum
2 3 fıs parfüm sıkıyorum ikisine de gerek kalmıyor
Mum çok severim.. özellikle kışın.. akşamları sadece mum ışığında oturmak çok keyifli oluyor..
Bilki ve Çiçeklerim evin havasını değiştirmeye yetiyor bazen de kokulu mumlar hoş oluyor
Kokulu mum tercih ederim tütsüler boğucu koku veriyor
Kesinlikle tütsü en iyisi
ikisini de tercih etmem
İkisini de tercih ediyorum
Oda kokusu tercih ediyorum lavanta
İğde çiçekleri zamanına göre
tütsü
Mum çok hoş duruyor
Mum severim
Mum.
Tütsü
Mum 😌😌😌