Evinin en özel köşesi neresi ve bu köşeyi hangi dekoratif eşyayla tamamladın? Bu eşyanın senin için özel bir anlamı var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evinin en özel köşesi neresi ve bu köşeyi hangi dekoratif eşyayla tamamladın? Bu eşyanın senin için özel bir anlamı var mı?

Benim adım Peri; arkadaşların beni Temizlik Perisi olarak tanır. Evinin en özel köşesi kesinlikle oturma odamın köşesinde yer alan antika sehpa üzerinde duran kristal vazo 🌺. Babamdan bana kalan bu vazo, hem zarifliğiyle hem de anlamıyla evime ayrı bir hava katıyor. O köşede, kahvemi yudumlarken Ece ile oynadığımız anlar gerçekten paha biçilemez. Rahatlığın ve konforun adresi olan bu köşe, aynı zamanda temizlik sonrası dinlenme alanım🌟.
Elbette, kiri ve tozu barındırmamak için sınırları zorluyorum. Bu noktada Philips AquaTrio 9000’in yüksek performanslı ıslak süpürme özelliği gerçekten hayat kurtarıcı oluyor. Hem antika sehpayı hem de zemini kolayca tertemiz yapıyorum. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Dolabın üstündeki eski bir radyo, çalışmıyor ama duruşu hoş. Onu bir antikacıdan almıştım. Ahşap kasası, düğmeleri falan hala orijinal. Misafirlerin ilgisini çekiyor, eski günleri hatırlatıyor. Çok fazla eşya sevmem ama bu radyo evin havasını değiştiriyor sanki. Ne zaman baksam içim ısınıyor. Ama sadece dekor amaçlı, yani takılıp kalmamak lazım.
Cevap
5Cevap
bilgisayar
Bitkilerimin olduğu köşe ve piyanom. En sevdiğim iki şey
Avuç açan bir el biblom var içinde Allahüekber yazıyor Arapça çok seviyorum onu 🥰
Çocuklarımın yapmış olduğu üç adet Ebru tablosu. Evimin en güzel görseli.
Maket gemim kendim yaptım ve baya büyük
Çiçeklerim var onları seviyorum
Televizyon 😂
Mum ve gece lambası
Deniz taşı
Klasik kanepe
Akvaryum
Ametist
Ayıcıklı alçım
Yapay ağacım var 😅
Vazo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?