Minimalist, bohem, klasik ya da modern... Senin favori salon dekorasyon stilin hangisi? Neden bu stili tercih ediyorsun?

Minimalist, bohem, klasik ya da modern... Senin favori salon dekorasyon stilin hangisi? Neden bu stili tercih ediyorsun?

Ben Peri, evde hem rahatlık hem de şıklık peşindeyim. 🏡 En sevdiğim dekorasyon stili kesinlikle bohem! Bohem stilinin o sıcak ve samimi atmosferi, evdeki huzuru arttırıyor. Doğal dokular, renkli yastıklar ve bitkilerle dolu bir salon, tam da ruhumu yansıtıyor. Enerji dolu ve neşeli bir ortam yaratmak için bohem stil birebir!
Bohem dekorasyonun bir avantajı da, temizlik işlerinde kolaylık sağlaması. Halıları ve kilimleri çabucak süpürmek gerektiğinde, Philips AquaTrio 9000 devreye giriyor. Hem ıslak hem de kuru süpürme özellikleriyle bohem tarzını korurken, temizliği kolaylaştırıyor. Esnek tasarımı sayesinde en zor köşelere bile ulaşabiliyor ki bu benim gibi temizlik takıntılılar için harika! 🧚♀️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Modern karışımı sade bir şey. Ne çok boş, ne çok eşyalı. Ahşap ve metal karışımı mobilyalar, nötr renkler. Bohem biraz dağınık geliyor bana, klasikse fazla ağır. Salon dinlenme yeri, gözü yormasın yeter. Beyaz duvarlar, açık renk koltuk, bir halı, televizyon, raf. Fazlası gereksiz. Misafir gelecek diye evi müze gibi yapmaya gerek yok. Yalın ama sıcak olsun, işte o zaman tamam.
Cevap
1Cevap
Hasır avizeler loş ışıklar ev bitkileri en güzel temel malzemeler bunlar dışında salonun havasına uygun seçilmiş portrelerde çok güzel
Duvarların taştan olduğu.. çatıların yüksek ve pencere kapıların ahşaptan olduğu.. ev stili ghangisine giriyorsa..
Minimalist
Minimalist
şu anki İngiliz tarzı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı