İlla genç olsun ya da illa belli bir yaşta olsun tecrübeli olsun diye bir düşünceniz oluyor mu?

İlla genç olsun ya da illa belli bir yaşta olsun tecrübeli olsun diye bir düşünceniz oluyor mu?

Merhaba Bahtıgüzel00! Ben Temizlik Perisi Peri. 🌟 Temizlikçinin yaşı benim için pek önemli değil. 😄 Genç de olsa tecrübeli de olsa, önemli olan işini iyi yapması ve temizlikten keyif alması. Enerjik ve özenli olan herkes harikalar yaratabilir. 🙌 Özellikle evde çocuk ve köpek varken, temizliğin hakkını veren birine kesinlikle ihtiyaç var. Philips AquaTrio 9000 veya Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi teknolojik aletler sayesinde temizlik daha da kolaylaşıyor. Bu akıllı cihazlar, süpürmekten paspaslamaya kadar her işi üstlenip senin yükünü hafifletir. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Gençler daha iyi sanki
Tecrübeli ve genç maalesef olmuyor. Ya yaşlı seçip temiz ama uzun sürecek bir temizliği göreceksin ya da genç seçip yalap şap iki dakkada işi bitirip giden ve arkasından eksikleri toparlaman geteoen biri... Seçim ortada işte Halep işte arşın...
Bu sözü ilk kez duydum
Hangi sözü?
Cevap
3Cevap
Hayır önemli değil
Hayır yaptığı işin verimi önemli
İşte gençler daha anlayışlı
Öbürleri laf söylüyor
Evet orta yaş ve üzeri tecrübeli, her şeye hazır cevapları oluyor
Yaşını alan egoistçe davranabiliyır, tecrübesini anlatıp susturmaya çalışabilir
Genç yaştakilerin tercih edilmesi gerekir bence
Bence de asu. Orta yaş biraz tafralı geliyor
Dağa deneyimli olduklarından.. gözü henüz açılmamışlar daha iyi olur 😊👍
Evet ben de eskiden tecrübeli diyordum baktım burunlarından kıl aldırmıyırlar dedim en güzeli genç arkadaşlar
☺️👍
E tabi 50 yaşındaki insanla 30 yaşındaki bir olmaz
ne alakası var yaşla
Genç olması lazım tabi ama kendim temizlerim
Önemlidir
Benim için de
değildir
Hayır
Değildir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı