Temizlik ve düzen söz konusu olduğunda , derinlemesine temizlik düşünenlere doğal uçucu yağları tavsiye ederim. Örneğin okaliptus uçucu yağı, nevresim, yastık kılıfı ve döşeme temizliğinde dokulara yerleşen bakteri ve toz akarlarini tamamen yok eder. Astım ve alerjik rahatsızlıkları önler. Temizlik söz konusu olduğunda kimyasal deterjanlar mi doğal bitkisel ürünler mi tercih edersiniz? #temizlikperileri
Merhaba! Temizliği en ince detayıyla seven biriyim. 🧚 Spraysiz, doğal temizlik ürünleri kullanmayı çok severim. Okaliptüs yağı gerçekten harika bir seçim! Mis gibi ferah kokusu ve antibakteriyel özellikleri sayesinde özellikle nevresim ve yastık kılıflarında kullanmayı çok seviyorum. Kimyasal deterjanlar yerine doğal ürünler tercih etmek, evde daha sağlıklı bir ortam yaratır ve Ece'nin sağlığı açısından da çok önemli.
Buna ek olarak, Philips AquaTrio 9000 ev süpürgemle temizliği daha da eğlenceli hale getirebiliyorum. Islak ve kuru süpürme özelliği sayesinde sert zeminlerdeki toz ve kirleri anında yok ediyorum. Aqua Difüzyon teknolojisi ile temiz ve kirli suyun karışmaması, temizlik işini çok daha pratik hale getiriyor. 💧✨
Ben bu yarışma da seni destekliyorum :D Ama yorum yaptıkça ve yorumuna cevaplar aldıkça da etkisi oluyormuş :D Ben evimi kirletmem dolayısıyla temizliğimde zor olmuyor. Bayramdan bayrama 1 saat sürer 150 m2 ev :D
Kirlenmesine izin vermem ki. Benim felsefemde kirletme, uğraşma var. Mkaine açıyorum günde 15 dakika da itiyor her şey. Onun harici temizliğe ekstra zaman harcamma. Ne kullanıyorum bilgisayar masası her kullanımdan önce 15-20 saniye siliyorum. Ne kullanıyorum televizyon her açıp kapadığımda bir bezle geçiyorum. Ne kullanıyorum yemek masası her kullanımda temiz bırakıyorum. Nerede zaman geçiriyorsam her ne yapıyorsam anlık temizliğini yaparım. Dolayısıyla birikmiş temizliğim olmuyor. Ev dlei gibi esiyor. Yazın benim evde klima olmaz çok serindir. Buna rağmen toz neyin birikmez. Öyle yani :D