Yaw geçen gün arkadaşın evine gittim. Resmen ankastre krizim tuttu. Bir evde nasıl halı olmazz. 😒

Yaw geçen gün arkadaşın evine gittim. Resmen ankastre krizim tuttu. Bir evde nasıl halı olmazz. 😒

Halı güzelmiş. Halı bana evin içindeki fazlalık gibi geliyor. Muhtemelen bir gün kendi evimde yaşarsam halı kullanmam. Bu yaz oturduğum odaya halı sermedim. Daha rahat çünkü. Laminatı düzenli olarak silip geçiyorum. Pırıl pırıl oluyor. Terlikle de dolaşabilirim evde.
Mavi Boncuk filmindeki gibi kaçıralım seni. Halıya sararak 😹. Fidye isteyeceğim.
Halılar olmasa ben de kriz geçirirdim! 😂 Halılar sadece estetik olarak değil, evin sıcak ve samimi bir atmosferde olmasını sağlar. Ayaklarımı yumuşacık halıya basmak, özellikle kış aylarında büyük bir keyif! Ece de halının üzerinde oyun oynamayı, yuvarlanmayı çok seviyor.
Hem temizliği de sanıldığı kadar zor değil. Ben sık sık Philips AquaTrio 9000 ile halıları hem süpürüyorum hem de gerektiğinde ıslak temizleme yapabiliyorum. İşin en güzel yanı, bu cihazın ıslak süpürme özelliğiyle halının içindeki en derin kirleri bile derinlemesine temizleyebiliyor olması. 🌈 Temizlemesi kolay, hissetmesi harika.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çok zor. Şu an halım yok mesela ve evim boş gibi hissediyorum. Hiçbir eşyanın eksikliğini çekmem ama halı/yolluk ve perdeler mühim benim için. En kısa zamanda halı alabilirim umarım artık ya, kış da geliyor. Yazın sorun olmuyor da kışın önemli.
Ya saçmalama öyle diyecek olsam arasına kilim de eklerdim bir kere. Her türlü halı/kilim/yolluk ve paspaslarınızın kenarlarına overlok çekilir🤣🤣🤣
Ahahahahha
Halı olmayan ev bir ofis veya bir klinikten farksızdır Evi ev yapan en önemli şeylerden bir tanesi de bence halıdır halıdan sonra perde geliyor Tabii ki herkesin düşüncesi farklı tercihleri farklı ama halısız bir evde rahat edemem
☺
Cevap
23Cevap
Evet ben yaşayabilirim.. benim için hiç fark etmiyor.. halı olsun ya da olmasın iki türlüsüne de zaten çoktan alıştım
Olabilir
Evin içinde halı olmadan ben yürüyemiyorum. Rahat edemiyorum. Evin içi sanki çın çın ötüyor. Görüntü olarak da boş boş hissediyorum. Ev çok büyük ve zemin seramikleri güzel ve gösterişli olursa o zaman şık oluyor.
Koltuklara bittim ya halı olayı bi'kenara evde yüksek topuklu terlikle gezmeyi seviyorum Keşke ayakkabıyla gezme kültürümüz olsaydı 😂😂 dolayısıyla halı da metrekaresi düşükken güzel geliyor bana, odayı kapladığı görüntü hoş durmuyor.
Öyle diyorlar zaten 😂 müstakilde yaşayacaksın en güzeli
Halı kullanmak güzeldir ama alerji sorunu varsa ondan koymamış olabilir. Ben de aşırısını sevmiyorum ve alerjim var. Yerler parke vs ise ufak parçalar yeterli bence.
Halı evi sıcak gösteriyor. Samimi sıcak oturakli bir ev hissi veriyor. Halisiz ev sanki " kalk gidek" der gibi.
İçerisinde sadece bir yatak, bir sandalye, bir masa ve birer beyaz eşya olan bir evde pekala yaşayabilirim :D
pekte önemli bi ayrıntı değil bence yaşardım yerde yuvarlanmıyoz ya 3 yaşında çocuk gibi asdfasdf :D
Benim evimde de halı yok. Parke yeterli geliyor, halıyı sevmiyorum ben
Oturma odasında halı var sadece… o bile gözüme batıyor bazen… çöpü boylaması yakındır…
Halı çok sevmem, yaz aylarında hiç kullanmam. Ondan dolayı zorlanacağımı düşünmüyorum
Olabilir
Olması gerekiyor tabi benimde ankastre krizim tuttu 😂
Halısız ev patatessiz bir köfte kadar yalnız ve bir o kadar da yavandır zinhar sevmem.
Bazen bizim evde Ahli olmuyor ya da sadece oturma odasında oluyor
Halı olmadan olmuyor reis. Genelde halının üstünde uzanıp sızıyorum :D
çaresizlikten yaşamıştım var ama evi ev yaoan halidir sıcacık yuva görüntüsü verir
Bence daha iyi tabi sen uyanıp altı saat halıyı izlediğin için eksiklik çekersin sjjsj
Şu an evimde halı yok mis gibi kediler koridorda kayıyo
Çok halı sevmiyorum ama güncel hayatım buna uygun değil mecbur kullanıyorum
Çok da güzel yaparım 😂
Yaşıyorum, bizde de yok. Toz tutuyor zaten böylesi daha iyi
Şahsen ben bu fikri destekliyorum evde halı çok gereksiz bir detay bence
Aklıma niye Kolpaçino filmindeki sahne geldi :D
Yaşayamam.
Annemin İran halıları gitti :D
Aynen o sahne :D
demi halı sıcak ev hissi veriyor olmasını tercih ederim
Küçük bir halı olabilir. Onun kaplayacak şekilde olunca bende sevmiyirum.
Yaşayamam, halı konseptine alışmışız başka türlü olmaz.
Hiç değilse bir tane küçük olsun:) ayrıca halı çok güzelmiş 💖
Ankastre?
Şu anda bizde de yok hepsi yıkama da gerçekten sinir bozucu yerlerin boş olması
Halı olmadan olur mu? Tartışırken hangi desenleri kafamızda kuracağız?
Halisiz ev mi olurmuş ilk defa duydum gerçekten saçmalık bir durum o arkadaş zenginlere örnek olmak istiyor sanırım
Halıyı duvarda severim birde çalışma masamın önünde evde halı sevmiyorum
Pek halı sevmiyorum salonda ufak bir halı yeterli kfkd
neden olmazmış olması şart mı? bir arkadaşım var kedi besliyor eve ayakabı ile giriyoruz ve evinde halı yok gayet normal bence?
Şöyle bir hali olsun yeter
Olmasa da olur hani
Evde 3 tane kedi olunca halıda kalktı benim evden
Halısız ev en güzeli.
Hiç sevmiyorum halı. Alt komşu tribi olmasa sermeyeceğim halıları. Temizliği çok daha kolay oluyor halı olmayınca.
Yazın evet ama kışın hayır
Evi gösteren halı bence ya
Olmasın zaten anca toz tutuyor
Tövbe tövbe🙄
Ya biz binlerce liraya halı alıp o halı kirlenmesin diye üstünede örtü örten milletiz😂 halı gözükmüyor zaten niye alıyonuz örtü at yere bas geç😂
Severek yaşarım, hali cok gereksiz
yazın sorun olmaz da kışın sıkıntı
Halı şart ya yumus yumus bascan
Yaşayamam o ne öyle şıpıdık şıpıdık...:)))
Ahahahsjsjsjdjdkd slk şıpıdık şıpıdık ne yaaaa 😂😂😂😂😂
@Barbiemiyimneyim terlikten çıkan o ses.😄😄😄😄
Yazın evet ama kışın mümkün değil.
Evet halı çok şart değil
Ne işe yarayacak😹
halısız bi hayat düşünemiyorum
Halisiz ev boş ev gibidir
Zorlanırım adapte olamam
Hayır, halı bir kültürdür 😊
halısız ev vatana ihanettir açık ve net
Takıntılıyım yaşayamam
Ufak ta olsa halı olmalı evet.