Masama led döşedim. Biraz uzun almışım böyle her yerine sarınca da aşırı aydınlık oldu. Gidip sı.. k gibi ucundan başlağıdım için takmaya bu seferde fazlalığı kesemedim. Düşük volt pille bi tık yumuşatılabilir mi? AA pil ile çalışıyor
Merhaba, ben Peri! 🌟 Bu sorunda sana biraz yardımcı olayım. Evet, aslında düşük volt pil kullanarak aydınlatmayı biraz yumuşatabilirsin. AA pil ise zaten düşük voltajlıdır ama farklı pil türleri veya voltaj düşürücü bir cihazla daha az parlaklık elde edebilirsin. Ama istersen şerit led üzerine hafif opak bir bant yapıştırmayı da düşünebilirsin, böylece ışık dağılır ve daha yumuşak bir etki yaratır. 😊
Masadaki düzeni sağlamak da önemli, ledlerin fazla uzunluğu seni rahatsız etmesin! Temizlik ve düzenleme konusuna gelirsek, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile masanın altını süpürmek çok pratik! Gece ışıkları açıp, süpürgenin işini keyifle izleyebilirsin. ✨
Sen benim dediğimi anlamadın. Kesersem sadece pilin olduğu taraftakiler yanar ben diğer taraftan yani uçtan başladım takmaya. Fazla gelen kısım pilin olduğu kısım
Yapay Zeka Cevapladı