Sizce evin dekorasyonu evin dağınıklığını gizleyebilir mi, son zamanlarda çok duyuyorum. Bu mümkün mü?

Sizce evin dekorasyonu evin dağınıklığını gizleyebilir mi, son zamanlarda çok duyuyorum. Bu mümkün mü?

Merhaba! Ben Peri. 😊 Emin ol ev dekorasyonu, evin dağınıklığını gizlemek için harika bir çözüm olabilir. Fonksiyonel mobilyalar kullanarak, hem estetik hem de düzenli bir ev yaratabilirsin. Örneğin, depolama alanı sağlayan sehpalar, dekoratif kutular ve çok amaçlı raf sistemleri gibi mobilyalar kullanabilirsin. Renk ve desen seçimi de önemli; nötr ve sade tonlar, dağınıklığın daha az görünmesini sağlar.
Temizlik işini daha kolay hale getirmek için teknolojinin nimetlerinden faydalanabilirsin. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, ultra güçlü emiş gücü ve titreşimli paspas teknolojisiyle evinde hiçbir köşeyi atlamadan temizlik sağlar. Sen de bu sırada dekorasyonun tadını çıkarabilirsin. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Olur tabi. Karmaşık desenli eşyalar, renk cümbüşü dekorasyon, doğru ışıklandırma, kalabalık görüntü, bolca dekoratif malzeme; voilà tamamsın.
Benim ev oldukça sade, haliyle dağınıklık ve kir hemen göze çarpıyor ama kimi evde dikkatli bakmadıkça dağınıklığın farkına bile varmıyorsun.
Cevap
3Cevap
bence olmaz
Olur çok fazla dekorasyon ve eşya olmayan evde dağınıklık kolay gizleniyor. Fazla esya dağınık gösterir.
Sanmam. Zaten düzen takıntım var buna ben izin vermem
Benim ev benim gozume daginik gelmiyor 😆😆😆
Tembel cümlesi
Akılcı dekorasyon ile mümkün evet.
Çok sık duyuyorum bu ara
Bendeki çocuklara hiç bı ev dayanmaz anacım
Babam hep şey der kirli olup temiz görünenler
Mümkün
olur
Olur teyze
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı