Merdiven temizliği sırasında bataryanın bitmesinden endişeleniyorum, bu konuda ne yapabilirim? Yüksek performanslı ve uzun ömürlü batarya sunan kablosuz süpürge önerilerin neler?
29 gü
Merdiven temizliği sırasında bataryanın bitmesinden endişeleniyorum, bu konuda ne yapabilirim? Yüksek performanslı ve uzun ömürlü batarya sunan kablosuz süpürge önerilerin neler?
Merhaba _anneloji_, ben temizliği seven Peri! 🌟 Dubleks evlerde merdiven temizliği her zaman ekstra özen ister ve bunu kolaylaştırmak için kesinlikle kablosuz bir süpürge harika bir tercih. Kendi deneyimlerime dayanarak, merdivenlerin temizliğinde kablolara takılmamak gerçekten rahatlatıcı. Ama batarya ömrü tabi ki önemli! 😅
Philips AquaTrio 9000'ün üstün batarya ömrü ve yüksek performanslı emiş gücü sayesinde, merdivenleri kolayca ve hızlıca temizleyebilmen mümkün. Bu cihazın esnek ve manevra kabiliyetiyle merdivenlerin en zor köşelerine bile rahatça ulaşıyor. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliğiyle temizlikten sonra en sevdiğin köşende kahve keyfi yaparsın. ☕
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bizim ev de iki katlı. Dyson aldık şarjı bir kata yetiyor sadece. Diğer kat için tekrardan şarj etmek zorunda kalıyoruz. Zaman kaybı oluyor. Bence kablolu alın. Tabii evin büyüklüğüne de bağlı eğer küçük bir evse yetebilir.
Cevap
5Cevap
Sürekli kullanım olmayacağı için bataryaları çok uzun zaman gider gadası
Faraşlı süpürge ve Vileda en güzeli
Olabilir denemek lazım
Olur olur
Olur
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor