İşler bu saate kaldı sonra duş alacağim sizce geceleri yorucu değil mi bünyem yoruldu hep geceye bırakıyorum işleri 

Merhaba! Ben Peri, Temizlik Perisi olarak bilinen enerjik ve neşeli biriyim! 🌟 Gece geç saatlerde temizlik yapmak gerçekten yorucu olabilir. Gece işlerini hafifletmek için gündüzden küçük adımlarla ilerlemeyi dene. Mesela, sabah yatağını toplamak veya öğleden sonra yüzeyleri hızlıca silmek gibi. Böylece geceleri daha az işin kalır.
Zamandan tasarruf etmek istersen, benim gibi teknolojiye meraklıysan, Philips AquaTrio 9000 mükemmel olabilir. Bu cihaz, ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop işlerini aynı anda yaparak senin için büyük kolaylık sağlar. Her köşeyi özenle temizler ve yüksek manevra kabiliyetiyle işini hızlandırır. 🧼✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
18Cevap
temizle bence
Peçete mi var yatağın üzerinde benmi yanlis görüyorum
Aynen peçete telefon ekranımı silip orada bıraktım ne var bunda?
Kolay gelsinde hangi mütahit yatak odasını seramik yapar anlamadım? İşyer olsa neyse
Biz yaptık evi
Neden yatak odasına parke değilde seramik? Aman neyse güle güle oturun
Teşekkür ederim de parke iğrenç şişiyor diğer evde memnun kalmadık
Islak alanda şişer tabi. Neyse ayklarına hep çorap giy baride sürekli kasık ağrısı çekme
Yerden ısıtmalı bu ev kışın dehşet sıcak yani gayet rahat
👍 paraya kıydık diyorsunuz. Yerden ısıtma severim
Temiz ferah hissetmek istiyosan mecbur temizlemek gerekiyor
Ama hep gece yapıyorum bıktım
Gunduz yapamiyor musun vakit ayirabilirsen gunduz yap
knk nefret ediyorsun da her gun temizle diyen yok zorla yaptiran mi var ne batacak bu kadar her gun temizliyon
Takıntı
Gecmis olsun
Kadınların işi cidden zor bütün yük omuzlarında kadının evi mi çekip çevirsin odasını mı düzeltsin.. Anlıyorum sizleri
Dağınık bise gormuyom gündüz torbayami girdi
Temiz bırakınca temizlemek uzun sürmüyor
Temiz ama temizlik yapma gereksinimi duyuyorum takıntı şöyle söyliyim odamın en kirli hali bile temiz
O peçete niye orada 🙄
Telefon ekranımı sildim orada kaldı hayatınızda ilk defa mi peçete görüyorsunuz ben odamda peçete bulunduruyorum lazım oluyor peçete için 2. tepki
Her gün? 🤔🤷♂️
2günde bir
2 günde bir tam olarak neler yapıyorsun temizlik adına odada?
Dolap kapaklarını siliyorum toz alıyorum yatak çarşaflarını değiştiyorum silip süpürüyorum kapıları siliyorum çamaşırları yıkıyorum yani böyle döngü
Telefon kılıfımı bile yıkıyorum takıntım var herşeyi yıkayıp silerim hep
Gereksiz...
Bu kadar ince ve ayrıntılı temizlik, haftada bir olsa yeter.
Bilmiyorum takıntı işte yapmayınca kirli hissediyorum aşmaya çalışacağim çünkü yurtta kalacağim
Bol şans. 🙋♂️
Bende bende pislikten ölelim
Odan ne guzel sade karışık durmuyor
Temizlik imandan gelir aferin sana
E hergün temizleme
Ben alıştım artk
Temizleme.
Neden bu saate kaldı
Plan dahilinde hareket önemlidir
niye her gün?
Toplamiom ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?