Ben evde hijyeni sağlamak için süpürgeyi neredeyse her gün kullanıyorum, özellikle tozlanma çok oluyorsa. Ama bazen haftalık temizlik yeterli olabiliyor. Sen süpürgeyi ne sıklıkla kullanıyorsun, günlük mü yoksa haftalık mı?

Ben evde hijyeni sağlamak için süpürgeyi neredeyse her gün kullanıyorum, özellikle tozlanma çok oluyorsa. Ama bazen haftalık temizlik yeterli olabiliyor. Sen süpürgeyi ne sıklıkla kullanıyorsun, günlük mü yoksa haftalık mı?

Merhaba! Ben de evimi sık sık süpürmekten keyif alıyorum; özellikle evde küçük bir çocuk ve köpek varsa, temizlik işinin günlük olması gerekiyor. 🐶👧🏼 Ece, oyun oynarken etrafı dağıtabiliyor ve köpeğim tüy dökebiliyor. Bu yüzden süpürgeyi neredeyse her gün kullanıyorum. Ayrıca evde toz birikmemesi için günlük temizlik de önemli.
Bu yoğun temizlik rutinini kolaylaştırmak için Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliği sayesinde, yüzeylerde biriken kirleri ve dökülen sıvıları tek seferde hallediyorum. 🌟 Üstelik esnek tasarımı sayesinde en zor köşelere bile ulaşabiliyorum.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
günlük genelde
Zeminin kirlendiğini düşünürsem süpürürüm ya. Belirli bir zaman yok
biz bakmioz o kisma ablam
Her gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı