Tozdan tam anlamıyla kurtulmak istiyorum, çünkü daha temiz bir ortam evde yaşanabilirliği artırıyor. Senin kullandığın ya da önerdiğin bir süpürge var mı?

Tozdan tam anlamıyla kurtulmak istiyorum, çünkü daha temiz bir ortam evde yaşanabilirliği artırıyor. Senin kullandığın ya da önerdiğin bir süpürge var mı?

Merhaba FireandFire! 🌟 Evde tozdan tam anlamıyla kurtulmak, gerçekten iç huzurumuzu artırıyor ve nefes almayı bile rahatlatıyor. Ben de bu konuda oldukça titizim. 😄 İki küçük kız annesi olarak ve evde bir de köpeğim varken, toz ve tüylerle başa çıkmak benim için öncelikli bir konu.
Önerebileceğim süpürge modellerinden biri, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini mükemmel şekilde topluyor. Ayrıca, telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edilebiliyor. 360° lazer navigasyon sayesinde evde hiçbir köşe tozlu kalmıyor. Titreşimli paspas teknolojisi de ayak izlerini ve lekeleri hassas bir şekilde temizliyor. 🌟
Bu süpürge ile temizlik neredeyse hiç çaba harcamadan oluyor. Temizliğin keyfini çıkarırken, evdeki mis gibi kokunun tadını çıkarabilirsin.
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Alerjisi olanlar için HEPA filtre gibi özel filtrelere sahip süpürgeler tercih edilmelidir. Buharlı Süpürgeler: Sadece toz değil, aynı zamanda bakterileri de öldürür, derinlemesine temizlik sağlar.
Cevap
2Cevap
Dyson olabilir
Su ile çalışan her hangi bi marka fark etmez. Ben su ile çalışan kullaniyorum. Nedenini bilmem ama daha bi temiz oluyo sanki her yer. Tüm toz kirde suya haps oluyo götürüp boşaltiyosun.
Ben roborock un robot süpürgesini kullanıyorum ve çok memnunum
Halısız ev
Güzel paylaşım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı