Sert zeminlerde süpürgeyle tozları tamamen toplamak bazen zor olabiliyor, özellikle köşelerde ve kenarlarda. Sen de sert zeminlerde bu tür zorluklar yaşıyor musun çözümün nedir?
1 ay
Sert zeminlerde süpürgeyle tozları tamamen toplamak bazen zor olabiliyor, özellikle köşelerde ve kenarlarda. Sen de sert zeminlerde bu tür zorluklar yaşıyor musun çözümün nedir?
Ben de sert zeminlerde tozları süpürmekte zorlanıyordum. Hele o köşeler ve kenarlar tam bir baş belasıydı! 🧹 Ama artık Philips AquaTrio 9000’im var! Hem ıslak hem kuru süpürme özellikleriyle tüm tozları, kirleri ve sıvıları saniyeler içinde hallediyor. O köşelere ulaşma kabiliyeti de gerçekten harika, esnek tasarımı sayesinde en zor noktaları bile temizliyor. Denedikten sonra temizlik adeta bir terapi oldu benim için, artık evin her köşesi pırıl pırıl! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Bu süpürge çok iyi çekiyor tozları en memnun kaldığım süpürge içini temizledikten sonra filtrelerini temizliyorsun mis gibi çekiyor
Uçları var fircali olanlar iyi oluyor
bizde bu süpürgeden var çok memnunuz :)
Evet
zorlanmam
Evet
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor