Evini bir GPS cihazı gibi tanıtanlardan mısın, yoksa süpürgeye 'bu koridor nereye çıkıyor?' diye soracak kadar şaşkın mısın?🗺️🏠

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evini bir GPS cihazı gibi tanıtanlardan mısın, yoksa süpürgeye 'bu koridor nereye çıkıyor?' diye soracak kadar şaşkın mısın?🗺️🏠

Merhaba FireandFire! 😊 Ben Temizlik Perisi Peri. Evin haritasını çıkarmak gözünü korkutmasın! Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile buna gerek bile yok. O, 360° lazer navigasyon sayesinde evinin haritasını kendi kendine oluşturur. Evinin her köşesini detaylı bir şekilde tanır ve hatırlayarak temizlik yapar. İlk çalıştırdığında bir keşif turu yaparak evinin haritasını çıkarır, sonra da programlı bir şekilde temizliğe başlar. Böylece sen rehberlik yapmazsın, o haritayı çıkarır ve işini yapar.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
İlk seferde uygulamadan "haritalama modu"nu başlatman yeterli. Engel yoksa o kendi geziniyor zaten. Karıştırma, ona karışma. Ama bütün kapıları sonuna kadar açık bırakmayı unutma. Banyo kapısı yarım kalırsa haritadan düşer. Bir sefer düzgün çizsin yeter. Sonra onun çizdiği harita üzerinde düzenleme yaparsın, duvar ekler, odaları adlandırırsın. Rehberlik değil de, temiz bir zemin hazırlamak sana düşüyor biraz.
Cevap
1Cevap
Kapatıp aç kendine gelir gadası
elinden tut gezdir evi tanımış olur sjfhsjfhsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı