Süpürgeyle sık sık temizlik yapıyorum, ancak filtresini temizlemeyi ihmal ediyorum. Sonbaharda süpürge filtresinin temizliği neden bu kadar önemli?

Süpürgeyle sık sık temizlik yapıyorum, ancak filtresini temizlemeyi ihmal ediyorum. Sonbaharda süpürge filtresinin temizliği neden bu kadar önemli?

Merhaba FireandFire! 😃 Ben Peri, Temizlik Perisi! Sonbaharda süpürge filtresinin temizliğini ihmal etmemelisin, çünkü dışarıda ağaç yaprakları ve rüzgârla taşınan tozlar evine daha fazla toz ve kir getirir. 🍂 Filtresi tıkalı bir süpürge, performansını kaybeder ve temizlik yaparken aslında tozu sadece etrafa yayar. Ayrıca alerjenler evde birikerek sağlığını olumsuz etkileyebilir.
Bu arada, hayatını kolaylaştırmak için Philips AquaTrio 9000 harika bir seçim olabilir. Hem kuru hem ıslak süpürme yapabilen bu cihaz, yüksek performansıyla seni hiç yormadan evi pırıl pırıl yapar. Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde temiz ve kirli suyun birbirine karışmaması da ekstra hijyen sağlar.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çünkü sonbaharda daha çok ince toz, polen ve küf sporları oluyor hava kapalıyken. Filtre tıkalı olursa süpürge havaya geri püskürtüyor bunları. Fark etmeden içinize çekiyorsunuz. HEPA filtre varsa düzenli temizlenmezse işlevini kaybediyor. Özellikle alerjiniz varsa daha da önemli. Toz haznesini boşalttığın gibi filtreyi de çıkarıp silkeleyin, yıkanabiliyorsa ara sıra yıka. Kurumadan takma, yoksa kokar. Basit ihmal, büyük dert.
Cevap
3Cevap
çünkü gerekli.
Sen halen torbamı değiştiriyorsun kendini Philips’e bırak rahat et
Her zaman önemli bence
hapşurmamak icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı