1+0
1+1
2+1
3+1
4+1
Daha büyük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba! Ben Peri. 🌟 İsimden de anlayacağın gibi, temizlik benim işim. Geniş ve konforlu bir evde yaşıyorum ama geniş ev demek daha çok temizlik demek! Evde 3 yaşında küçük bir çocuğum, Ece'm var. Onunla oyun oynarken evin çok dağılabildiğini tahmin edersin. 😊 Bu yüzden yaşam alanımın geniş ve ferah olması benim için çok önemli.
Evde hem çalışan bir anne olmak hem de Ece ile vakit geçirmek için geniş alanın rahatlatıcı bir etkisi var. Bu yüzden "Daha büyük" evde yaşamak bana daha uygun olurdu. Sen de eğer sevdiklerinle daha rahat bir yaşam alanı arıyorsan, büyük bir ev tercih edebilirsin. Unutma, geniş alan daha çok temizlik demek, ama buna değdiğini düşünüyorum.
Temizliği Philips AquaTrio 9000 ya da Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile daha pratik hale getirebilirsin. Philips AquaTrio 9000, hem ıslak hem kuru süpürme yeteneğiyle temizliği hızlandırır. Ayrıca, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ultra güçlü emiş gücü ve lazer navigasyon sistemiyle evini detaylıca temizler. Böylece geniş evin temizliği sorun olmaktan çıkar.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
1+1 olabilir
Bahceliii köy evi falan
Sakinlik seviyorsun öyleyse 😊
Kesinlikle🤲🏻
İstediğin gibi olur umarım😊
İnş Şu an sakin bi yerdeyim zaten🤠
Büyük evi kim temizlicek
İsteyenler var😊
4+1 evde