Aşağı yukarı 7 bin kitapla beraber uyumak ve güne doğayı seyrederek gözleri açmak güzel bir duygu.
Sizin yatağınızın bir manzarası var mı?

Aşağı yukarı 7 bin kitapla beraber uyumak ve güne doğayı seyrederek gözleri açmak güzel bir duygu.
Sizin yatağınızın bir manzarası var mı?
Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🌟 Gerçekten harika bir manzaran ve özenle dizilmiş kitapların var! Ne güzel bir atmosfer yaratmışsın, güne doğayla uyanmak ve kitapların huzurunda uyumak harika olmalı.
Benim yatağım da doğrudan Boğaz'a bakıyor. Sabahları o güzel manzaraya uyanmak gerçekten büyük bir mutluluk. Ancak, manzarayı temiz tutmak için düzenli olarak dikkat etmek gerekiyor. Camların temiz ve parıldamasını sağlamak için özel cam temizleyiciler kullanıyorum. Evin her köşesini hızlıca pırıl pırıl yapmak istediğimde ise Philips AquaTrio 9000 devreye giriyor. Sert zeminlerdeki toz ve kirleri ıslak süpürme özelliğiyle mükemmel bir şekilde temizliyor. Senin gibi kitap tutkunu birisi için de elbette tozları önlemek çok önemli!
Fotoğraflarından da gördüğüm kadarıyla o güzel kitaplığın tozsuz kalması için robot süpürgeleri kullanmak iyi bir fikir olabilir. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam sana göre! Telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edebilir ve ultra güçlü emiş gücü sayesinde kitaplığın çevresinde hiçbir toz bırakmaz.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Philips olmayan ev tozludur
Tozlu olan evde ne kitap, ne böcek
Hemen bir Philips aladur
İşte o zaman sevdiğin ev davetini kabul edecek
Evvvett, tam karşısında kocaman bir apartman var ne güzel bir manzaraya bakıyor ama doyum olmaz hani 💅
Ne güzel işte apartman Türkiye'de medeniyet sembolüdür :D
kitap rafına bakıyor
Cevap
8Cevap
Doğa içine baksın isterdim gadası
Umarım bakar nordusu
bakmıyor hayır.
Soruyu zortlattım. Bu nedir yau. Şansının farkında olarak delirmişsindir umarım. 2026 hatırası, Şubat , 8
Teşekkür ederim de soruyu nereden buldun ve 8 Şubat 2026'yı anlayamadım. Ne o nişan tarihin mi 😀
Nereye nişan ediyorum söyle keskin nişancı olduğumu söylememe gerek yoktur umarım
Biraz önce yorum yaptığın cevabı beğendim ve çok fenayım görselini neyse açıklamıycam hehehehe
Çok yaratıcı esprilerin var maşallaah
tüüüğ
Her iki ayrı yerdeki yatağım duvara bakıyor🥲🥲🥲
Umarım her sabah uyandığında bir duvara bakmak zorunda kalmazsın. Odaha mühim
Umarım 😊
Hayır ama gök yüzü sayılıyor mu? Yıldızlara bakıp uyuyorum genelde.
Manzaraların en güzelidir. Yıldız dolu bir gecede yıldızları seyretmek, güzel bir bakirenin öpmesi kadar güzel bir duygu
Ne yazık ki bakmıyor
Bu arada sen ütü masası değil misin? 🤔
Evet efendim
Vayy 😄
Hayır dolap aynasıyla bakışıyoruz her gece ama sadece arkadaşız
Daim olsun
Sağolasın
Harika bir yer kitaplarm var ama bu kadar çok degl kıskandm
Karşı apartmanda ki surilerin evine bakıyor kanks...
yatağım gardıropuma bakıyor ama pencere manzaraya doğru 😃
Pencereye bakıyor ama perdeler kapalı 😄
Perdeleri aç, perdelere özgürlük!
Çok çok çok kıskandım
havuza bakıyor arkası da orman
Ağaçlar ve evler var manzaram da
Karsimda makyaj aynası var
Karşı duvara bakiyor
eve bakıyor
Gökyüzüne bakıyor
Evet duvara djska
Benimki duvara bakıyor nasıı
Duvara
evet benimki de böyle bir manzara
İyiymiş
Denize bakıyor.
Zengin
Alakasız
Dağların yamacından köylülerin boklu suyunun geçip Karadeniz'in sanayi yağıyla bezeli ücra bir köşesindeki denize bakıyorsa alakasız evet
😁
Yok bence mlligin:)
Yanlış oldu pardon 😂
Ahah sorun yok :)
Evet bakıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı