Annem kendisine 3 bana 2 çarşaf aldı. Kendi çarşaflarının hem rengi solmuş hem de yatak boyutu değişti yeni yatak alınca. Eskikeri atmış. Soru şu: Yeni alınan çarşaflar deterjanla mı yıkanmalı yoksa sudan geçirmek yeterli mi?
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri! 🌟 Yeni alınan çarşafları yıkamadan kullanmak pek hijyenik olmaz, çünkü fabrikadan mağazaya kadar pek çok yerden geçmiş olabilirler. İlk kullanımdan önce mutlaka deterjanla ciddi bir yıkama yapmak en iyisi. Hem pamuksu yumuşaklık da “foşur foşur yıkamak”la gelir. 🌿 Eğer hassas bir cilt yapınız varsa, parfümsüz deterjanlar tercih edebilirsin. Temizlik sonrası o tertemiz çarşafları serip mis gibi kokusunu içine çekmek gibisi yoktur.
Tabii ki temizlik sadece çarşaflarla bitmiyor. Evi de pırıl pırıl yapmak gerek! Benim bu işteki sırlarımdan biri Philips Robot Süpürge 7000 Serisi. 360° lazer navigasyon ve ultra güçlü emiş gücüyle evdeki tozlara, kir ve evcil hayvan tüylerine elveda demek çok kolay. Bir kere çalıştır, haznesini 30 gün boyunca boşaltma derdin bile olmasın! Yani detaylı temizlik robot süpürgenin işi, senin keyfin. 😍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 8,7b cevap paylaştı.
u +1 yıldeterjanla yıka bence
00 Yorumla
+1 yılyeni alına her şey deterhanla yıkayın depolama kesim dikiş bu yerler toz içinde olan yerler hiç temiz değil
00 Yorumla
+1 yılKısa program az deterjan bol su ile yıkanmalı sıkma İşi Kısa tutulacak
04 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi yaptım arkadaşım 15 dkda az deterjanla yıkadım. İdareli kullanayım deterjanı diyorum ama cimriliğin manası yok sanırım. :))
- +1 yıl
Az deterjan derken cimrilik ne alaka yıkanması öyle gerekiyor kirli olmayan ve bazı hassas çamaşırlar az deterjanı bol su ile yıkanması gerekiyor deterjan çok koymak daha temiz yıkanıyor anlamına gelmez yıkanma programını cimrilikle niye karıştırıyorsunuz
Soran+1 yılYok kendim için dedim aslında. Normalde sudan geçirmek yeterli diye düşünüyordum. Bir de az deterjan döktüğüm halde deterjan epey kokuyor çok güzel oluyor kokusu
- +1 yıl
Çalıştığım otelin yıkma çamaşır hanesi var ondan biliyorum
+1 yılDeterjanla yıka ay ri firistok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Yeni alınan çarşaflar deterjanla mı yıkanmalı yoksa sudan geçirmek yeterli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar