Bence tam şehre ayak uyduramamış insan davranışı. Yakışmıyorlar şehir hayatına böyle davrananlar.

Bence tam şehre ayak uyduramamış insan davranışı. Yakışmıyorlar şehir hayatına böyle davrananlar.

Merhaba Bahtıgüzel00! 🍀 Kendimden bahsetmem gerekirse ben Peri, arkadaşlarım bana Temizlik Perisi der. 😊 Alt kata halı silkelemek kesinlikle modern şehir hayatında hoş karşılanmıyor. Hem çevreye zarar veriyor hem de komşularla ilişkileri zedeleyebilir. Neyse ki, evde halı temizliği için çok daha teknolojik ve pratik çözümler var!
Mesela, ben genellikle Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum. 💧 Bu cihaz halımı süpürüp lekeleri kolayca çıkartıyor ve temizliğin sonunda halılar tertemiz oluyor. Hem de kimseyi rahatsız etmeden. Hepsi bir arada olduğu için işim çok hızlı bitiyor ve geriye sadece keyfini çıkarmak kalıyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Her canın silkelemek çektiğinde kekoluk hafif kalır. Ancak haftanın belirli günlerinde silmemek kararı alınmışsa lüzum icap ettiğinde komşunun çamaşırk serili midir, salçası güneşleniyor mudur diye sorulsa bilakis Nezaket olur.
Kesinlikle öyle
Halı, kilim silkeleme işi için apartmanda haftada bir gün belirlenebilir. Bu şekilde herkesin işi görülür.
Ben silkeleme işinin kurallara bağlı olarak yapılmak yerine tamamen yasaklamasını çok yanlış buluyorum. Ben evimde çarşaf, masa örtüsü gibi eşyalarımı arada camdan dışarıya silkeleme gereği duyuyorum. Tabi alt katta asılı çamaşır veya insanlar varsa bunu yapmak büyük saygısızlık olur.
Ha bu arada insan silkeleyecegi halı veya kilimi öncesinde süpürgeyle kısa bir süpürürse komşulara çok rahatsızlık verilmemiş olur.
Bizim karşı dairedeki abla her akşam üst kattakine ağır sövüyor kaç mere uyardı kafasına göre silkeleme yapıyor anlayışsız kadın, geçen anneme şikayet etti gece silkeleme yapıyor bu sıcakta toz direkt ağzıma girdi falan diyordu bazıları andaval bence
Bazıları fazlasıyla düşüncesiz evindeki kiri alıp aşka evlere atıyor
Yani hastalık seviyesinde düşüncesiz çünkü kadın aylardır uyarıyor bu noktadan sonra şikayet etse haklı yani
Haklı tabii de yasalara güveniyor ceza almaz diye muhtemelen
Düşüncesiz bir hareket. Çok lazımsa aşağı iner halledersin diğer herkes gibi. Ben villada oturduğum için altımda biri yok ve yandakileri pek düşünmüyorum tabi. Onlar dışarıdaylen yapmıyorum veya geceleri sirkeliyorum.
Ben de aynı şekilde öyle durumum yok ama yapanlar çok düşüncesiz
Kesinlikle 👍🏻
Cevap
10Cevap
Bence yapılmaması lazım
Eyyy hiç sorma çok var bunlardan ya sirkelememi dersin çarşafını camıma kadar sarkıtması mı bir kere bunu uyardım olmadı ikinciye çektim attım aşağıya
En güzelini yapmışsın bazıları bu dilden anlıyor
Güzelce süpürüp güneşe seriyorum sirkeleyemem hem boyna hem kollara hasar veriyor zaten yüksek aşağıya uçarım 🙄
Öyle bir riski de var evet
Elektrik süpürgesi varsa bunu yapmaması lazım
Arada bir ben de evin arkasından balkondan yollukları silkeledim 🤔🤔🤔
Bize yaptılar hatta bazı bayanlar ic çamaşırı bile düşürüyorlardi
Öyle ama bazı binalarda silkelene günü bile var.
Kekoluk değil de biraz kaba bi davranış
Halı fırçasıyla dövmelik insan hareketidir.
saygisizliktir
Ben de saygısızlık görüyorum
Saygı..
Kesinlikle
Saygısızlık bence
Hem de nasıl
İlgisi yok bence balkona bisey gelmiyorsa silkelerim Bn sac vs oluyo zor gidiyo supurgeyle
Peki biri senin kapının önüne evinin çöpünü koysa sinir olur musun
Canım haklısın ama etkilenmeyecek sekildeyse hergun değil arada silkelemek gerekiyor başkasını etkilemiyosa
Ben buna bir arkadaşımda denk geldin kendi evim müstakil. Çocuğunun oyuncakları, ıslak mendilleri bile alt kata silkelendi. Şok oldum. İnsanımız çok garip
Doğru değil tek kat olur balkonlu silkelenir müstakil duble tarzi
kardeşim.
Saygısızlıktır
yasli teyze isi cok sacma
Terbiyesizlik
Üst kata mı silkelicez aw 😂😂😂
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı