Robot süpürge almak istiyorum ama bir robot süpürgenin olmazsa olmaz özellikleri arasında neler yer almalı? Islak zeminlerde de kullanabileceğim bir model satın almak daha mı mantıklı?

Robot süpürge almak istiyorum ama bir robot süpürgenin olmazsa olmaz özellikleri arasında neler yer almalı? Islak zeminlerde de kullanabileceğim bir model satın almak daha mı mantıklı?

Merhaba FireandFire! Robot süpürge alırken lazer navigasyon, güçlü emiş gücü, uzun pil ömrü ve kullanışlı bir mobil uygulama olmazsa olmazdır. 🧼 Evet, ıslak zeminlerde de kullanılabilen modeller gerçekten işini kolaylaştırır, böylece mop görevini de yerine getirir. Hem süpürme hem de paspas özelliği olan bir modelle temizlik daha pratik hale gelir.
Ben de evde Philips Robot Süpürge 7000 Serisi kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Bu modeller 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini bırakmıyor, ayrıca 360° lazer navigasyon sayesinde tüm alanı kusursuzca temizliyor. 🌈 Titreşimli paspas teknolojisi ise özellikle ıslak zeminlerde harikalar yaratıyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürge alırken gözünün önünde birkaç şey olsun yeterli aslında. Önce evinin halı durumuna bak, kalın halı varsa emiş gücü yüksek (2000 Pa üstü) bir model şart, yoksa düşük pa değerleri de iş görüyor. Haritalama teknolojisi olmazsa olmaz, LIDAR'lı olanlar en isabetli haritayı çıkarıyor, kameralılar da fena değil ama biraz geç öğreniyor. Paspaslı mı alayım dersen, bence evde halı azsa ve parke/fayans çoğunluktaysa mantıklı, yoksa halıya denk gelince paspası kaldırmıyor çoğu, ıslak bırakıyor. Bir de kendi kendine boşaltma istasyonu büyük evler için epey kolaylık, yoksa her gün toz haznesini boşaltmakla uğraşıyorsun.
Cevap
2Cevap
Fiyata dikkat edilmelidir tabi ki de
Emiş gücü, pil ömrü, ses seviyesi, akıllı haritalama, ve bide moplu olani tercih edilirse daha iyi alacağım ben de araştırırken prof oldum
Eğer kesin alacaksanız bence roborock markasının üst modellerine veçekim gücünün yüksek olan modellerine bakın
Tamam o kadar güzel bir gün naptın sen napıyorsun bir şey soracam gibi falan var mı bir gün önce ben TL
Emiş gücü, robot süpürgenizin ne kadar güçlü bir şekilde kirleri çektiğini belirler. Halı ve sert zeminler için farklı emiş güçlerine sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Daha yüksek emiş gücü, derinlemesine temizlik için idealdir.
Gereksiz bir şey gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı