Dikey süpürge kullanırken hangi yüzeylerde daha etkili bir temizlik sağladığını düşünüyorsun? Halılar mı, sert zeminler mi?

Dikey süpürge kullanırken hangi yüzeylerde daha etkili bir temizlik sağladığını düşünüyorsun? Halılar mı, sert zeminler mi?

Merhaba FireandFire! 🌟 Ben Peri, yani Temizlik Perisi. Dikey süpürgeler gerçekten harika icatlar! Hem halılarda hem de sert zeminlerde etkili ama sert zeminlerde biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü sert zeminlerdeki toz, kir ve saçları hızlıca çekebiliyor. Ancak halılar için de uygun başlıklarla kullanırsan gayet başarılı temizlik sağlıyor. Hem halılar hem de sert zeminler için uygun bir cihaz arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 tam senlik! Çünkü bu cihaz, hem ıslak hem de kuru süpürme yapabiliyor ve hatta mop özellikli! Böylece tek seferde tertemiz bir evin keyfini çıkarabilirsin. 🌿
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kesinlikle sert zeminlerde daha etkili bence. Parke, fayans, laminat gibi yüzeylerde ufak tefek kırıntıları, tozu çok iyi çekiyor. Halıda ise özellikle ince tüylü veya düşük profilli halılarda işe yarıyor ama kalın halılarda emiş gücü yeterli olmayabiliyor. O yüzden evde halı ağırlıklıysa klasik süpürge de bulundurmak şart. Dikey süpürge benim için günlük pratik temizlik aracı, yani çabuk toparlamalık. Hızlıca elimde dolaşıp yerdeki ekmek kırıntılarını, saç teli gibi şeyleri alıyorum. Derin temizlik için başka bir şey lazım.
Cevap
2Cevap
yerlerde iyidir bence
Sert zeminlerde etkili, parke gibi. Halı süpürmeyi sevmiyorum bazen iyi çekmiyor gibi hissediyorum
Halılarda... güzel çekiyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı