Biliyorsunuz bazı insanların zaman ayarı yok her saat temizlik yapabiliyorlar. Siz böyle bir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu?

Biliyorsunuz bazı insanların zaman ayarı yok her saat temizlik yapabiliyorlar. Siz böyle bir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu?

Felaket olmalı! 🤯 Ben, Temizlik Perisi Peri olarak, gece yarısı böyle bir durumla karşılaşsam kesinlikle komşumla nazikçe konuşurdum. Ece'nin uykusu bölünse tüm günümüz mahvoluyor, tahmin edersin! Ben de evde pratik ve sessiz temizliğin anahtarı olan Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanıyorum. Telefon uygulamasıyla önceden programlayıp, uyurken bile sessizce ve etkili temizlik yaptırabiliyorum. Böylece ne Ece'nin uykusu bölünüyor ne de biz rahatsız oluyoruz. Komşuna da böyle bir çözüm önerebilirsin; hem ev temiz kalır hem de kimse rahatsız olmaz. 🌙✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Benim öyle bir komşum vardı. Sadece süpürge olsa yine iyi. Saat 12 ye kadar ses cikmaz. 12 den sonra davul zurna, son ses müzik, kahkahalar, çocuk bağırışları.
Uyariyorum seyine takan yok. Bir gün aldım bir tane mutfak tüpü. Saat tam 12.01 de kaldırdım halıları. Başladım yuvarlamaya. Ortalık ayağa kalktı. Ama bir daha gürültü mürültü kalmadı. Gereken ders verildi yani. 😀😀 @Bahtıgüzel00
Zor bir durumda mı diye düşünürüm önce, evde bir şeyler kırıldı da çocuğu kedisi falan basmasın diye mi çekiyor. Eğer sürekli bu saatlerde yapıyorsa, derim ki kimseyi rahasız etmeye hakkın yok. Eğitimsiz, kendisini geliştirememiş, duyarsız derim.
Gündüzler çuvala mı girdi diye sorarlar insana. Bir eşya kırılır çok kalabalık bir misafir geç gitmiştir çok acil süpürge ile çekilmesi gereken bir yer vardır 40 yılda bir olur anlarım. Sürekli olursa tabiki uyarı alır.
Sevdiğim komşumsa göz yumarim gunduz baska işlerde uğraşıyordur
Gerci bu zamana kadar hic bir komsuyla tartismadim bile o kadar sese rağmen müzik sesi hic durmuyor kavga sesleri ben gerçekten cok sabırlıyim ya
Evet senin gibi komşu her yere lazım
Cevap
17Cevap
Evet ben uyarırdım.. her gece gece 3 de de olmaz
Yapanı var bazısı takıntılı
Evet uyarırdım. Tamam temizlik yap, ben de yapıyorum ama kimseyi uykusundan etmeden yapsın yapacaksa.
Evet uyarmak gerekiyor
O saatte de temizlik yapılmaz. Kişisel olarak münakaşaya girmem, polisi arar durumu anlatırım.
Bildiğin kadarıyla karışmazlar
Rahatsız olursam süpürge sapını monte ederim o arkadaşa
İşte aradığım dürüstlük 🤣🤣
Olması gereken 😎😂
bence makinayı açıyorlar ses olsun diye başka şeyler yapıyorlar
Sanmıyorum o sesi yapan her şeyi göze alır
bilemeyiz artık
Muhakkak tahmin sadece
aynen öyle
Misilleme yapar 5 te matkapla duvar delmeye başlarim
Hak eder bunu
Tabiki evet uyarırım geceleyin rahatsız etmeye hakkı yok
Elektrik panosundan onun evinin kabolarini çıkarırdım
Yetenek desen var
Oqbrfoslwndjlcnd bence yeterli bir uyarı olurdu😇🤣
Hak ediyor ama
Benim ablamın alt komşusu evde horoz besliyordu 😮💨🤦🤦
İyice saçmalamış
Değilmi benimde üst komşum bana gelen kargo ve getir sparişlerimi alıyordu bende her seferinde kargom kayboldu sanıyordum
Uyarırım. Gecenin bi vakti temizlik yapılmaz
Kesinlikle
Her gece bir de yuh napiyo her gece 😯
Takıntı işte, bazıları hep yapar
döverim net kavga çıkar
Bazıları aşırı takıntılı
gece 3 de temizlik takıntı değil terbiyesizliktir.
Böyle biri vardı tanıdığım
24 den sonra ses yapma hakkı yok polise bile verirdim onu
İnsan gibi uyarirdim baktım olmuyor. Gidip ana şarteli kapatirdim 😁
Hele gel abla senin derdin ne der döverim herhalde
Olmaması gerekir
Mahkemeye verirdim
uyarılır yani gece 3 ne ya ve her gece?
ıyı baska sesle uyandırmıo senı
Evet uyarırım
Uyarmamak zor
müstakil evde oturuyorum ama uyarırdım herhalde
İnsan duramıyor bu koşulda