Ben 2 günde bir mutlaka odamı süpürürüm, evi neden karınca sarıyor?

Arkadaşlar biz titiz bir aileyiz. Ben 2 günde bir mutlaka odamı süpürüm. Ve haftada 1 detaylı temizlik yapılır. Evimiz iki katlı. Depremden dolayı derz aralarında hafif açılmalar oldu. Benim odam üst katta. Ve dehşet derecede sürekli odamda karınca var. Odamda yemek falan bulundurmam. Yemek yesem bile geri hemen kaldırırım. Aşağı katta nereden geldikleni bulup öldürmemek için derz arasını bantla iyice kapattım. İşe yaradı da. 1 hafta sonra aşağıya giremeyince benim odamı keşfettiler sanırım. Benim odamı sardılar. Ben derz aralarını kapattım. 2 haftadır rahattım karıncadan kurtuldum dedim. Bugün kişisel banyoma kadar karınca vardı. Sarı değil şu minik koyu kahverengi karıncalardan. Babama söylüyorum. Çünkü kriz geçirecek boyuttayım. Kaşınıyorum ve midem bulanıyor artık. Babam da bereket bereket diyip sinirimi bozuyor. Tamam karınca berekettir de evi sarması nasıl bereket anlamadım. Daha önce yaşayan var mı sebebi nedir acaba? Bir şekilde nasıl buluyorlar bilmiyorum ama derz alarından giriyorlar. Kapatmaktan bıktım usandım. Tekrar söylüyorum. Odamı sık sık temizlerim. Lütfen temizlik ile alakalı olduğunu söylemeyin. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi geceler.

Ben 2 günde bir mutlaka odamı süpürürüm, evi neden karınca sarıyor?