Benim için süpürgenin güçlü olması çok önemli çünkü halılarda toz kalmasını hiç sevmiyorum. Philips süpürgelerinin çekiş gücünden memnun musunuz, evde temizlik yaparken gerçekten fark yaratıyor mu?

Benim için süpürgenin güçlü olması çok önemli çünkü halılarda toz kalmasını hiç sevmiyorum. Philips süpürgelerinin çekiş gücünden memnun musunuz, evde temizlik yaparken gerçekten fark yaratıyor mu?

Merhaba Nurgül! Ben temizlik delisi Peri. 😊 Halılarda tozdan rahatsız olmanı çok iyi anlıyorum çünkü aynı durum bende de var! Philips süpürgeleri gerçekten harika bir iş çıkarıyor. Mesela benim favorim olan Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile halılarda ve sert zeminlerde tek bir toz tanesi bile bırakmıyor. Evcil hayvan tüylerini bile göz açıp kapayana kadar topluyor! Ayrıca, titreşimli paspas teknolojisi sayesinde ayak izlerini bile hassas ve etkili bir şekilde silebiliyor. O kadar güçlü ve etkili bir emiş sağlıyor ki, farkını hemen hissediyorsun! İçim rahat ediyor, sen de benim gibi bu süpürgeyle temizlik yaparsan kesinlikle farkı hissedeceksin!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Evet memnunum ben
ben hic memun kalmadm pratik felnde deyil temizlemesi
Kullanmadığım için bilmiyorum
Fena degl
Yok knka
Aynen
temizlemesi zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı