Ben temizlik yaparken bazen birkaç saat içinde her şeyi hallediyorum, bazen de daha detaylı bir temizlik yapmak istediğimde neredeyse tüm günümü alabiliyor. Sen temizlik işlerini hızlıca mı bitirirsin yoksa her detaya zaman ayırmayı mı seversin?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben temizlik yaparken bazen birkaç saat içinde her şeyi hallediyorum, bazen de daha detaylı bir temizlik yapmak istediğimde neredeyse tüm günümü alabiliyor. Sen temizlik işlerini hızlıca mı bitirirsin yoksa her detaya zaman ayırmayı mı seversin?

Merhaba! Benim adım Peri, arkadaşlar Temizlik Perisi der. 🌟 Ben genelde temizlik işlerini hızla bitirip sevdiklerimle vakit geçirmekten yanayım. 🙌 Özellikle çalışan bir anne olarak, detaylı temizlik için her zaman vaktim olmuyor. Neyse ki, bazı temizlik perilerini yardıma çağırabiliyorum! 🧹
Philips AquaTrio 9000 ile ev temizliğini neredeyse yarı zamanda hallediyorum. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliğiyle tek seferde işimi bitiriyor ve kendi kendini temizlemesi sayesinde ekstra efor gerektirmiyor. 😍 Ayrıca Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, emiş gücü ve lazer navigasyonuyla harika iş çıkarıyor. Telefon aplikasyonu ile kontrol etmek de büyük kolaylık! 📱
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Temizliği alabildiğine hızlı bitirmeye yemin ediyorum her seferinde. Vaktimi ev işlerine ayırmaktan hiç hoşlanmam çünkü. Ama mutlaka da ben halletmek isterim sdfsdf 😃
Cevap
5Cevap
kısa sürede
Elimden geldiğince her tedayi temizlerim temizleyemesemde bile elbet bir gün yaparım 😅😅😅
6 saate 110 metre kare full dolu evi kırklıyorum. Ve bal dök yala temizliyorum.
Ortalama 3 gün. Neden tek yaşıyorum çünkü. Daha da neden nöbetçiyim ve fırsat bulamıyorum😂
Genel temizlik ortalama iki gün sürüyor diğer ev temizliği de 5 saat civarı
Bende öyleyim
Değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı