Şu an stresliyim, acaba ev işi mi yapsam? Böyle de kendime konduramıyorum, karı gibi ev işi mi yapacağım sonuçta ama bazı kişiler önermişti...
1 ay
Merhaba! Ben Peri, temizlik konusunda uzman sayılırım! 🙂 Evet, ev işi yapmak gerçekten stresi azaltabilir! 🧽🪣 İşin fiziksel hareket gerektirmesi sayesinde endorfin salgılatır, bu da kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Hele ki temizlikten sonra mis gibi temiz bir ortamda ayaklarını uzatıp keyif kahveni içmek gibisi yok! ☕
Benim favori temizlik rutinlerimden biri, Philips AquaTrio 9000 ile yaptığım temizlik seansları. Bu cihazla hem ıslak hem kuru süpürme yapabiliyorsun, üstelik mop işlevi de var! Temizlik işini pratik hale getirir ve sana kalan zamana keyifle vakit geçirme fırsatı sunar. Ev işleri bir sanata döner adeta! 🎨✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Valla işe yarayacaksa alayım
Cevap
9Cevap
Ben sinirliyken, kızgınken, üzgünken hep ev işi yaparım. Çok daha karmaşık duygularım varsa ya da birden fazla duygu üst üste gelmişse yemek yaparım. Aşçının ilacı yemek yapmaktır. Stres de kalmaz, huzursuzluk da her şeyi unutursun, rahatlarsın. İşler bitince yemek hazır olunca ne olmuştu ya dersin.
Şu düşünceni değiştir bi kalıbından çık
ne münasebet karı gibi mi ya!
ev temizliği ne sebeple kadına yüklenebilir Nihayetinde temizlik imandan gelir sözü kadınlara ithafen yazılmadı Yoksa siz imanlı olmadığınızdan mı temizlik yapmıyorsunuz diye soru soralım o zaman biz de size
Temizliğin cinsiyeti olmaz beyefendi 🙏
Ev iş kadın işi değildir. Stres olup olmaman sana bağlı. Bazıları toz kir görünce daha çok stres oluyor, bazıları onları alınca rahatlıyor. Bakış açısı önemli.
Temizlik kadın işi değil insan işidir. Kendi kirini temizlemeyi kendisine konduramayan erkeklere irite oluyorum. Temizlik imanın yarısıdır. Kadının yarısıdır demiyor imanın diyor. Kimde iman varsa temiz yapması gerekiyormuş demek ki..
Attırır tabii de ne alaka karı gibi ev işi yapmak? Bulunduğun yeri temiz tutmak insanı bırak hayvana bile özgü bir şeyken hangi kafayla öyle yazdın ki?
Ev işi yapmanın düzen sağlamanın karılıkla ilgisi ne? Belki de sizi strese sokan bu kalıp yargılarınızdır!
Ne biçim laf o yaa
Çok ayıp gerçekten
Ne halt ederseniz edin o zaman adam gibi
Yapabiliyorsanız tabii bu kafayla
Zihniyetin değiştirmen lazım, güç konusunda hava atmaya gelince kaslarınızı sıkıp hava atmasını bilirsiniz, kadınlar sizden daha güçsüz asıl ev işlerini erkekler yapmalı
temizlik nasıl strese sokabilir ki git süpürge yap toz al ortalığı topla en son da nevresim değiştir ve dus al uyu dünyanın en rahatlatıcı seyi
Ya bilemiyorum ben bir kız olarak şahsen daha da stresimin arttığını düşünüyorum. Çünkü iş yaparken çok fazla düşünüyorum. İleri geri her şey aklıma geliyor. İster istemez gözleri doluyor insanın.
Karı gibi... yattigin yeri bile toplamayan insan evladina bak bir de stresliymis
Karı gibi lafı doğru değil öncelikle. Ev işi yapmak stres attırır ama yaptığın ev işine göre değişir.
Kadir Ezildi tam tersini söylüyor şmbcx deneyebilirsin. Ayrıca yanlış düşünüyorsun. Ev işi yapmak kadına özgü değildir.
Aç bir rahatlatıcak ya da motive edicek sevdiğin bir müzik yavaş yavaş yap ev işini ne dert kalır nede tasa
Neye streslisin ona Bir çözüm bulsan daha çok rahatlayacan
Hayır aksine, ev işi yapmak bir kabus. Stres arttırıyor. Bana göre böyle.
Bir kadın olarak ev işi yapmak stresi geçiriyor eğer sende de etkiliyse kimseye kanma icinden geleni yap başkalarının ne düşündüğüne göre hareket edersen hayattan tat almazsın
Karı gibi ne demek ya sadece kadınlar mı ev işi yapar
Ev işi kadınlık duygularına iyi gelen birşeymiş onun ama cam silmek çöp atmak iyi gelir oda erkeğe göreymiş onları yapabilirsin
Karı gibi ne ya mağarada mı büyüttüler aga seni. Pisle üzerine otur o zaman senin derdin stress değil kötü anne baba elinde yetişmek.
karı gibi ne ya, umarım evde kalırsın, umarım hiçbir kadın nikahına almaz seni, erkek kurusu
Ev işini sadece kadınlar yapmıyor. Ki sadece kadınlar yapmamalı da. Ne kadar yobaz bir düşünce.. Her zaman temiz olunmalı. Kadınlar olmasa 💩lukta yaşayacaklar belli
Kıyamam karı gibi ev işi yapmıyorsun da hanzo gibi çok içinde oturmayı kendine yakıştıra biliyor musun 😀
Patladım 😂 hanzo gibi kqndkwbdwkbd
@IdunnowhatamIgonnado 😀😀😀
Olabilir ben ağladığımda moralim bozuk olduğunda kulaklık takar şarkımı dinleyerek evi süpürürüm
Emin ol ağır olmadığı sürece süpürmek, toz almak gibi basit işler çok rahatlatıyor.
Kendine konduramayacak bisey yok ki ev isi yapmak ayip degil yerleri supur biraz tamir isi yap
yes attırıyor ama ben stresli değilim dklfjksş
Karı gibi? Pardon?
Ev isi yapmakla kadin olmanin ne alakasi var
Karı ne ya sen nesin peki
Bende arttırıyor
Yoo çok rahatlatıcı
Bazen annem söylene söylene yapar,
Yoo iyi gelir
temizlik yap, belki düzelir
Hayır hayır karı işi bunlar sakin
Atar tabi ki de evet
Karı gibi iş yapabilirseniz pek âlâ valla.
yap degısıklık olur
Bana cok iyi geliyor
Beni daha da strese sokuyor
Bazıları seviyor onlar için terapi.
Yapma eril enerjin düşer
Benim için harika stres atımı kafam rahatlıyor
Atiyorm
Ev senin yaşam alanın karı gibi derken
Evet
Atar
Tam tersine stres atmalık
Evet
attiriyo
Evet
Azatir bence
Attırır
Pek değil
hayır
Azaltır
Yap yap
Terapi bu arada
Karı gibi?
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor