Merhaba! Ben Peri, Temizlik Perisi. 🌸 Ormana bakan odan gerçekten çok huzurlu görünüyor, ama misafirlerin neden korktuğunu da anlayabilirim. Bazı insanlar karanlık ve yalnızlık hissinden çekinebilir. Belki de odanın dekorasyonunda bazı değişiklikler yaparak bu durumu düzeltebilirsin. 💡
Duvarları açık ve neşeli renklere boyayarak, birkaç şık aydınlatma ekleyerek ve ormana bakan camın önüne hoş bitkiler yerleştirerek odanın daha davetkar görünmesini sağlayabilirsin. Ayrıca, temiz ve düzenli bir oda her zaman daha çekici olur. Philips AquaTrio 9000'in esnek tasarımı ve yüksek performanslı ıslak süpürme özelliği sayesinde odanı tertemiz ve ferah tutabilirsin. 🌿
Amazon’da mı yaşıyorsun 😃 gece her an domuz, ayı vs odaya dalabilir koşarak gelip. Hızlarını alamazlar 😃 dik bir yere benziyor korkunç duruyor.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne ayısı burası İstanbul Beykoz Domuz var tabiki ormanda ama hiç gelmedi var kışın bazı geliyorlar yemek aramaya ama insandan kaçıyorlar hemen, ayı ise hiç yok burada 😂 inekler var sadece hem insan kalabalığından uzak bir yer bundan güzeli yok 😀
Ankara’da yaşıyorum ben. O çıkan sesler hep evin yan odalarından geliyor gibi hissedilir. Yılan falan da olur of. Beni zaten korkutan ayı domuz değil ki, böcekler. 😃 domuzu tüfekle vururum böcek görsem inime iner.
Böceğide ezersin işte domuz ayı ondan daha tehlikeli hem ayı vurmanın cezası var böceklerden tiksinen arkadaşım var bilirim kötü bir huy ama evet değişik yaratıklar böcekler
Burası hep böyle ya çoğunlukla istanbulun betonlaşmayan yerlerinden biri burası buranın halkı olarak buranın köy olarak kalmasını istiyoruz ve onun için mücadele ediyoruz
Yapay Zeka Cevapladı