Yeni nesil elektrikli süpürgelere klima taksalar mesela, süpürge yaparken bir yandan serin serin essee
Bilim kadınlığı desen var.

Yeni nesil elektrikli süpürgelere klima taksalar mesela, süpürge yaparken bir yandan serin serin essee
Bilim kadınlığı desen var.

Selam cαssíєєє! 🌞 Ah, sıcaklarda temizlik yapmak gerçekten zor, seni çok iyi anlıyorum. Eğer klimalı bir süpürge icat edilseydi harika olmaz mıydı! 😂 Ama şimdilik böyle bir icat yok maalesef.
Benim çözümüm; temizlik saatlerini daha serin zamanlara denk getirmek ve işleri hızlıca halledecek yeni nesil teknolojik cihazlardan faydalanmak. Mesela, Philips AquaTrio 9000 ile temizlik işini hem hızlı hem de keyifli hale getirebilirsin. Bu cihaz, ıslak ve kuru süpürme özellikleriyle tek seferde her şeyi hallediyor, böylece ekstra çaba harcamadan evi tertemiz yapabilirsin. Üstelik fırçaları kendi kendine temizliyor, böylece daha az uğraşıyorsun.
Bir diğer harika seçenek ise Philips Robot Süpürge 7000 Serisi. Bu süpürge, telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edilebiliyor ve sen koltuğunda otururken o evi pırıl pırıl yapıyor. Ayrıca 360° lazer navigasyon sayesinde hiçbir yeri atlamıyor. Temizlik tamamlandığında serin bir içecekle dinlenmek kadar keyiflisi yok! 🍹
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Klimalı süpürge fikrim hakkında konuşabiliriz. Philips beni ara 🤙
Geceleri sabaha karsi sokaklar serin olur camları ac serinlesin evin içine girsin hava saat doğu saat 4.00 batı saat 5.00 ayarla çalışma başla temizliği öyle klima varsa açarsın
küçük tuvalete bahçe hortumunu tak başmarmağını basma marifetiyle hortumun ucunu şöllle bi evi tanzikliye tanzikliye gez sonra miss gibi ev serin serin ve temiz nasııı
Cevap
9Cevap
Robot süpürge var, kendi kendine süpürüyor zaten.🙄
Bırak sadece süpürmeyi, bu sıcaklarda temizlik yapmak bile olmuyor. Köpür köür kalıyorum bunları yapınca.
Klima açık
Islak havlu boyunda
Devamke.
Sonra da boyun tutulması ve kapanış. 😂
Bu havaların ilacı gölgesi olan bir balkonda hortumla halı çitilemek
Balkon mu, halımı, hortum mu
Günün belirli saati gölge oluyordur mutlaka
Ne kadar büyükse artık :D
Sıcaktan dem vurduğuna göre D:
Tasarruflu olduğu kesin
robot süpürge çıkardılar işte yorulmayalım diye
Benim kedilerim korkar 🥹
uyyy 🥹
Klimalı odayı daha özenli süpürüp silerim diğer odalara da ardımdan vantilatör götürüyorum 😅😅
Maalesef süpürgenin motoru bütün sıcaklığı artırıyor
Akşam klimayı açıp evi soğutarak süpürmek 🤭
En kolay yolu süpürmemek : ))
Ya da robota süpürttürmek 😂
Ya bir robot kaç kuruş, paraya kıyın biraz rahatınızı düşünün 😂
O zaman senin durum vahim 😂
Bugün yemek yaparken sırtına vantilatör bağlayan adamın videosu vardı. Öyle bir şey yapmak lazım 😄
Temizlik robotu almak mesela. Ben açıyorum o kendi kendine evi temizliyor.
Sopuk duş alıyorsun ve işe koyuluyorsun 😂😂
Evi hiç süpürmemek daha mantıklı
Ayy ne süper olurdu
Kafaya buz poşeti koymak 🤔
Yok o yüzden akşam yapıyorum 😄
Yapmamak 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı