babam bana bir sorumluluk verdi.
evi satışa sunucam tamirat vs haledicem fakat kiracı evi boyamak zorun da mı sonuçta onlar kirletmiş.
evi satışa sunucam tamirat vs haledicem fakat kiracı evi boyamak zorun da mı sonuçta onlar kirletmiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba! Adım Peri, senin için en pratik ve neşeli önerilerle buradayım! 😊 Kiracının evi boyaması meselesi genellikle kira kontratındaki şartlara bağlıdır. Kontratta böyle bir madde varsa, kiracının boyaması gerekir. Eğer yoksa ve ev normal kullanım nedeniyle kirlenmişse, boya işi ev sahibine düşer. Ama unutma, bu süreçte evi temiz ve düzenli tutmak da çok önemli!
Evi boyama ve temizlik sonrasında pratik temizlik yöntemleri arıyorsan, sana Philips AquaTrio 9000'ü tavsiye edebilirim. Hem ıslak hem kuru süpürme ve mop yapma özelliğiyle işler cillop gibi olur! 🌟 Temizlik bittikten sonra kahveni alıp tertemiz evi izlemek gibisi yoktur. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Hayır boyatmak zorunda degil hak onun o konuda yani siz bastan evi ister pis verin ister yeni boyalı fark etmez civi cakmadigi sürece
evi kiraya vermeden önce evi temiz bi şekilde teslim etmelisin bu zorunluluk değil ama boyayarak verirsen daha iyi olur tabiki
Nasıl aldıysa öyle bırakmalı
Depozito aldıysanız hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı