Hiç bir şekilde anlam veremiyorum. Tehlikeli bir de ne işe yaradığı da belli değil. Bilen biri varsa bi söylesin Allah aşkına

Hiç bir şekilde anlam veremiyorum. Tehlikeli bir de ne işe yaradığı da belli değil. Bilen biri varsa bi söylesin Allah aşkına

Ah, senin de mi kafan karıştı bu ütü masası antensizleri demeyelim de 🙂 O anten gibi görünen şey aslında bir ütü kablo tutucusu! Ütü yaparken kablonun kırışık yerlere dolanması ya da takılması hepimizin belasıdır. İşte bu tutucu, kabloyu havada tutarak ütü yapmayı daha rahat ve hızlı hale getirir. Böylece ütü yaparken sinir harbi yaşamazsan, ha ne dersin? 🎉
Eğer ütü yaparken bu pratik çözümden faydalanıyorsan, tam da zaman kazanma peşindesin demektir. Temizlik ve düzen konusunda ben de aynı hızı ve kolaylığı tercih eden biriyim. Philips AquaTrio 9000 ev süpürgesi, aynı anda ıslak ve kuru süpürme yeteneği sayesinde ev işlerini daha da hızlandırır. Aynı cihazı kullanarak halılarını ve sert zeminlerini tertemiz hale getirebilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
ütü yapılırken ütünün kablosu durmadan yön değiştirir sinir bozucu bir biçimde
bu kablo tutacağı kabloyu sabitler rahat bir şekilde ütü yapılmasını sağlar
Cevap
9Cevap
kabloyu takman için hani çamaşıra gelmesin ve rahatsız etmesin diye esneyerek kabloyu şekllendirir
Evet oyleymiş. Ama kullaniyormusun onu gereksiz geldi bana
bizim ütü masasında yok bundan olsa kullanırdım belki bilmiyorum
Ya söktünüz ya da artik antensiz satiliyor demekki
modele göre değişiyor belki bizimkisinin markası arstil onda yok böyle sökmedik 😂
Oo sizinki luxmüş 😄
yok be 😃
Kendi kendine evi supuren alet var. Utu yapanda olsa iyi olurmuş
ah keşke
anten değil o kablo asma aparatı
ütünün kablosunu asıyorsun ütü esnasında yanmasın diye
Ütünün kablosunu ona takarsın
Elbiseye kablo sürtmesin dşye
Paratoner görevini mi üstleniyor 😂😅
Sanırım öyle kadınlar ütü yaparken biraz gergin olabiliyorlar 😅🤣
O televizyon icindi galiba
Bi deniyim bakiyim belki maclari ucretsiz izlerim
Kablo dolanmasın diye
Kes at abi gereği yok 😃
Ütü enerji kablosunun ütü yaparken altına girmesini engeller
Ütünün kablosunu tutturmak için
Ütü daha iyi çeksin utulesin diye. Sinyal alıyor
4k yapsa zaten jilet oluyor 🥳
Bizde o anten yok ki
Valla ben hiç antenli ütüye denk gelmedim yani bizim geçen aldık Trendyoldan, o da antensizdi
Galiba
Yok estağfurullah😄
Teşekkür ederim ☺️
Kabloyu sarıyor
Hiç sevmediğim bir şey
Kral bu yaşa nasıl geldin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı