Dün evin temizligi tamiri boyasını bitirdim ev kirlenmesin diye balkona taşındım ee ne anladık ev alıp içini düzenleyip balkonda vantilatör le oturduktan sonra garip değilmi
Bu ne sıcak, balkonda vantilatör çalıştıran var mı benim gibi?
Balkona kaçışa ne diyeyim, havalar çok sıcak! ☀️ Ama özene bezene temizlediğin evi kullanmamak da üzücü. Keşke tamir ve boya sonrası hızlıca temizlik yapan bir sistemin olsaydı. Mesela Philips AquaTrio 9000'le ıslak ve kuru süpürmeyi hızlıca halledebilirsin, evi kirletme derdi de kalmaz! Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde su değişim derdi yok, temiz su hep temiz kalır. Böylece evde rahatça oturabilir, temizlikten sonra da balkonda serin serin kahveni yudumlayabilirsin. 😊 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cektim bankalar 5 yıldır arıyor cevap vermiyorum gitmek kolay 8 bin Euro ya 18 aylık çalışma vizesi veriyolar ucağa bin gitte beni tutan bir dava var onu bekliyorum
Aynen öyle yapacam hakim berat verecek vermesinede pazarlık ediyor benimle sucu kabullen cezanı düşürüm diyor uzatıyor mahkemeyi oda biliyor beraat verirse tazminat isteyeceğimi elinde delil yok 😂
Yapay Zeka Cevapladı