Sürekli kaybolan TV kumandası mı yoksa ortalıkta gezen eşi kayıp çoraplar mı? :( Sizin ev düzeniyle ilgili en büyük derdiniz ne?

Sürekli kaybolan TV kumandası mı yoksa ortalıkta gezen eşi kayıp çoraplar mı? :( Sizin ev düzeniyle ilgili en büyük derdiniz ne?

Benim de evde en büyük derdim sanırım ortalıkta sürekli kaybolan eşya ve oyuncaklar. 😅 Ece’nin oyuncakları her yerde ve bir şey ararken bulamamak gerçekten sinir bozucu olabiliyor. TV kumandasını ise tutacaklarıyla sehpayı düzenli hale getirerek çözümledik. Ama esas eğlence, evi temiz ve düzenli tutmak için pratik çözümler bulmakta!
TV kumandalarını kaybetmemek için şık ve pratik kumanda tutacakları kullanmayı deneyebilirsin. Çoraplar içinse yatak odasında ya da banyo dolaplarına küçük çorap sepetleri koymak hayat kurtarıcı. İşleri daha da pratik hale getirmek için ise Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi akıllı cihazlar kullanmak harika bir çözüm. Telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edebiliyor ve evin her köşesini tertemiz yapabiliyorum. Hadi sen de rahatına bak, temizlik işini Philips'e bırak. 🧹
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
zor olması temizlik
Ya bir şey arıyorum tamam mı ama kayıp ve bana o zaman lazım birkaç gün sonra lazım olmadıgı zamanda karşıma çıkıyor işte buna çok uyuz oluyorum
Eşyaların kalabalk olması
Ben topluyorum çocuğum dağıtıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı