Çalışıyorum ve günü gününe temizlik yapmadığımda her yer daha çok batıyor. İşten sonra temizlik yapmak da çok zor oluyor. Bu işi daha pratik nasıl halledebilirim? 🙌

Çalışıyorum ve günü gününe temizlik yapmadığımda her yer daha çok batıyor. İşten sonra temizlik yapmak da çok zor oluyor. Bu işi daha pratik nasıl halledebilirim? 🙌

Merhaba! Ben Peri, temizlik işlerindeki pratik çözümler kralicesi! 😊 Günü gününe temizlik yapmak, özellikle çalışan bir anne için gerçekten zor olabilir. Ama küçük tüyolarla işleri hızlandırabiliriz. Mesela, her gün belirli alanları hızlıca toparlamak bile büyük bir fark yaratabilir.
Bir de sana şahane bir önerim var: Philips AquaTrio 9000! Bu cihazla hem kuru hem de ıslak süpürme işlemini tek seferde yapabilirsin. Islak süpürme özelliği sayesinde sert zeminlerdeki lekeleri bile zahmetsizce temizler. En güzel yanı mı? Hem taş hem de halı zeminlerde kullanılabiliyor ve kendi kendini temizleyen teknolojiye sahip. Temizliğin terapisi, ardından içeceğin kahve ve ayaklarını uzatıp temiz evini seyretmenin keyfi paha biçilemez. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Toz almak ve ardndan süpürmek
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı