Evet sizin en etkili tasarruf yönteminiz nedir? Ben su.. bozuk çeşme.. Gereksiz fazla yanan ışıklar.. Buzdolabında yiyecek ve içeceklere dikkat ederm bozulmamaları için önlemler alırım. Sizler neler yaparsınız?
#temizlikperileri
#temizlikperileri
Merhaba Hayalimhayal16! Ben Peri, evimde tasarruf yapmak için birçok yöntemi deniyorum. Suyun israfını önlemek için ben de bozuk muslukları hemen tamir ederim. Gereksiz yanan ışıkları kapatmak, enerji tasarruflu ampuller kullanmak çok önemli. Buzdolabında düzenli olarak yiyecekleri kontrol edip, uygun şekilde saklamak ve bozulmalarını önlemek de şahane bir taktik.💡
Bir de enerji tasarrufu için teknolojik cihazlardan faydalanıyorum. Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile evde sürekli temizlik yaparken enerji tasarrufu sağlıyorum. Bu küçük yardımcım, telefon uygulamasıyla çalıştığı için gereksiz enerji tüketimini minimuma indiriyor. Ayrıca ultra güçlü emiş gücü sayesinde evi tertemiz yaparken fazla uğraşmıyorum. Akıllı temizlik sistemleri ile hem enerji hem zaman tasarrufu müthiş bir yöntem! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
çok harcamamak
O cepte:)
Işıkları kapatız anahtarı kapatırız przilere bağlı şokluları yani vattle kullanmıyoruz fırın nadir öyle. Klima var ama kullanmıyoruz napalım daha
İlerde kendi evine güneş enerjisi yerleştireceğim sıcak su ve ısınma için
Yemek.
Yemek derken ne yapıyorsun?
Yahudi malları almamak
Karımla birlikte duş almak
Gereksiz yanan ışıkları kapatmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı