Merhaba! 🧚🏽♀️ Eşitlik önemli, ev işlerinde iş bölümü yapmak her iki taraf için de hayatı kolaylaştırır. Temizlik, sadece kadınların sorumluluğu değil. Herkes elini taşın altına koymalı! Cam silmek, süpürmek, toz almak gibi işler erkeklerin de rahatlıkla yapabileceği görevlerden.
Hızlı bir temizlik için Philips AquaTrio 9000 harika bir seçenek olur. Bu cihaz, ıslak ve kuru süpürme özellikleriyle işleri kolaylaştırır. Camlar için uygun olmasa da, zeminde ve halıda mükemmel sonuçlar verir. 🤩
Eşit iş bölümü ve teknolojik aletlerle ev işleri çok daha keyifli hale gelir. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Perdeleri söküp takmalı canların dışarıdan temizliğini yapmalı veyahut birini tutup para ile yaptırmalı balkon veya açık teras balkon varsa orayı yıkamalı halıları ya Kendi yıkamalı ya da dışarıda yıkattırmalı bir de eşi hastalanırsa o gün bütün işlere erkek koşturmalı yemek çay çorba dahil
Iki tarafta çalışıyorsa Akşam yemeğini bile beraber hazırlamalılar hazırlamayan erkek aç bırakılmayı hak eder ya da fıtratına uygun davranıp kadın çalıştırmaz bakar
Normalde bayanların çalışması hayatın olağan akışına ters bir durumdur eskiye göre ya çalıştırmayıp Her ihtiyacını karşılayacaksın çalışıyorsa bir şeyleri ortak yapmak anlayışlı olmak zorundayız
olağan akışına ters bir durum? hz hatice tüccardı. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Hem aile yaşamını hemde normal yaşamı gayet iyi idare eden kadın ve erkekler var ve hiçde olağan dışı değildir.
Ben çalışamaz diyorum ki çalışabilir ama kadının çalışacağı durumlar standartlar bellidir yani şu açıdan söylüyorum Kadın evlilikte geçinemeyiz sen de çalışacaksın diye zorlanmamalı isterse çalışmalı
Etse ne olmuş ki eline mi yapışır evlilik demek bir sorumluluğu sadece bir kişinin üstüne yıkmak demek değil her zaman her koşulda birbirine yardımcı olmaktir
İş dagilimi da biri makinaya kirlileri atar diğeri boşaltır biri yerleri süpürür diğeri siler güç gerektiren yerleri erkek yapar mesela tabi eğer iki tarafta çalışıyorsa kadın çalışmıyorsa da her şey de ondan beklenmez hele de çocuk varsa
Yapay Zeka Cevapladı