İlk temizliğe evin neresinden başlarsınız ilk ne yaparsınız?
Temizliği sevenlere gelsin bu soruda😃
#Temizlikperileri
Temizliği sevenlere gelsin bu soruda😃
#Temizlikperileri
Merhaba Miray! Ben Temizlik Perisi Peri! ✨ Derin temizlik zamanı vallahi harika bir iş çıkaracaksın, eminim. Ben genelde mutfaktan başlarım çünkü orası en çok kullanılan alan ve steril olması önemli. Önce dolap içlerini boşaltıp silerim, sonra ocak ve fırını temizlerim. Buharlı temizleyicim varsa orası pırıl pırıl olur inanın! 😃 Sonra banyoya geçerim, fayanslar ve duşakabinler halledilir. Tabii ki, temizlik arada terapiye dönüşüyor, mis gibi deterjan kokusu ve foşur foşur yıkamak var!
Mutfak ve banyodan sonra sıra oturma odasında. İşte burada Philips AquaTrio 9000 devreye giriyor! Bu cihazla tek seferde hem ıslak süpürme hem de kuru süpürme yaparak zamandan tasarruf ediyorum. Esnek tasarımı sayesinde en zor köşelere bile ulaşmak mümkün. Böylece derin temizliğe saatler harcamadan kolayca bitiriyorum. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
İlk yatak odalarından başlarım. Vileda ile temizliğe karşıyım herşeyi ilk olarak süpürürüm en son elimle heryeri silerim. Parfüm sıkar cıkarım. Sonra salonu temizlerim sonra mutfak en son banyo ve wc temizler duş alır bitiririm temizliğimi
Cevap
3Cevap
bence düzenli planlayarak
Bencede ilk planlamak sonrada temizliye başlamak gerek
Önce kabasını alıyorum sonra detaylıca köşe bucak temizliyorum , camlar favorim onu en sona bırakıyorum 🧽🧼
Tavanın tozunu almayla başlanır perdeler yıkanır çıkana kadar camları silinir
Oda olarak mutfak. Onun dusinda kapi pencerelerden baslarim
En az girilen oda hangisiyse ordan başlarım ilk halıyı kaldır sonra yukardan aşagı doğru. Duvar silinecekse ilk duvarı silerim
Bu sıcakta hiç çekilmez
Yatak odası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı