Pratiklik gerçekten temizlik sağlar mı? Yoksa tembellerin işimi?

Pratiklik gerçekten temizlik sağlar mı? Yoksa tembellerin işimi?

Peri her zaman hızlı ve pratik temizlik sever. 🌟 Pratik temizlik kesinlikle tembellik değil, aslında çok akıllıca! Zaman hepimiz için değerli ve hızlı çözümlerle evi tertemiz tutmak, herkesin yüzünü güldürür. 😊
Mesela Philips AquaTrio 9000, tek seferde ıslak-kuru süpürme ve mop yapma özelliğiyle zamanı iyi değerlendirir, üstüne bir de müthiş temizlik sağlar. Lekeleri, tozu ve sıvıları aynı anda temizlemek, evde fazla vakit harcamadan foşur foşur temizlik yapmanızı sağlar.
Unutma, pratik olmak hayatı kolaylaştırır ve sana daha çok keyifli an yaşama fırsatı tanır. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
Bence öyledir evet
Onu bunu bilmem de esas olan düzenli temizliktir. Yani sürekli biriktirip biriktirip detayli temizlik yapmaya çalisan insan tembel insandir. Ama detayli yapmasa sa her zaman duzenli ve temiz olan insan temizdir. Biz surekli cam silmeyiz mesela veya dolap icleri silmeyiz. Kac ay önce cam sildik dolap sildik hatirlamiyorum.
Pisliklerin işi benceee çünkü yüzeysel olan hiçbir şey kıymetli değil benimde gözümde
ya yap ya hiç !!
islak mendil temizligi goruntude temizligi seven eseklerin isi
😡😡 çok ayip
@Huzurluhuzursuzz Oyle ama. temizlige hakkini verenlere ayip etmektir bu.
☺️🤭 haklısın
Birşeyi satmanın en kolay yolu kadını ikna etmektir, teknoloji kadınları ikna eder kadınlarda erkeklere zorla onu aldırır :)
Hayir ben yapiyorum sürekli genel temizlik ayak guzelmis bu arada
Kesinlikle öyle
Çok kullamsamda kullanıyorum
Pratik temizlik gerçek babaproların işi
Yaptım demek için desek yanlış olmaz
Tabiki
Herkes pratik temizliği sever
Onu da yapmazsak pislikten ölürüz
Değil
Aynen öyle
Zamn kazanmaktır
He benim gibi