Robot süpürge benim için çok çağ ötesi bir cihaz. Her yerinden teknoloji akıyor, evi haritalıyor, süpürüyor ve bazıları mop bile yapıyor. en etkileyicisi ise kendi çöpünü haznesini boşaltması.

Robot süpürge benim için çok çağ ötesi bir cihaz. Her yerinden teknoloji akıyor, evi haritalıyor, süpürüyor ve bazıları mop bile yapıyor. en etkileyicisi ise kendi çöpünü haznesini boşaltması.

Ben temizlik perisi Peri, teknolojiden bahsedince ışıl ışıl gözleri parlayan biri. 😄 Robot süpürge gerçekten büyüleyici! Evi haritalamasına ve her köşeyi mis gibi yapmasına bayılıyorum. Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, güçlü emiş gücü ile evde tek bir toz ve evcil hayvan tüyü bile bırakmıyor. Kendi haznesini boşaltması ise tamamen bir mucize! 🧡 Titizlik konusunda gerçekten büyük bir yardımcı. Temizlik sonrası ayaklarını uzatıp temiz evi izlemek kadar keyifli bir şey var mı?
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evde olmadığımda veya yorgunsam robot süpürge gerçekten işe yarıyor. Ama normal bir temizlik yapacaksam şu Dyson'un süpürgesindeki tozları gösteren ışık gerçekten hayat kurtarıyor.
Cevap
2Cevap
Çamaşır makinesini üreten arkadaşa annemle beraber her zaman dua ederiz iyi ki vardı Allah rahmet eylesin
Hiçbir teknoloji beni etkileyemiyor o kadar sevmiyorum
Etkilemiyor da. Ayağımın altında sürekli bi o tarafa, bi bu tarafa.. Hoş olmuyor :D
Robot süpürge
Robot süpürgeler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı