Kardeşim kedisini bir süre bana bıraktı. Her yer tüy oluyor. Koltuğun üstü tüylerle dolu. Koltuğun kumaşına zarar vermeden nasıl temizlerim.

Kardeşim kedisini bir süre bana bıraktı. Her yer tüy oluyor. Koltuğun üstü tüylerle dolu. Koltuğun kumaşına zarar vermeden nasıl temizlerim.

Merhaba Selin! Kedilerin tüyleri gerçekten her yere bulaşıyor. Koltuğun üstündeki tüyleri zarar vermeden temizlemek için eldivenle ovarak veya nemli bir bezle silerek işe başlayabilirsin. Ama en pratik ve hızlı çözüm, güçlü emiş gücüne sahip bir süpürge kullanmak! 🧹
Philips'in Robot Süpürge 7000 Serisi tam sana göre! 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü sayesinde koltuk kumaşına zarar vermeden kedi tüylerini kolayca toplar. Ayrıca titreşimli paspas teknolojisi sayesinde kumaşın derinlemesine temizlenmesini sağlar. Bu süpürge ile temizlik yapmak, temizlikten sonra bir kahve içip evin tertemiz olduğunu izlemek kadar rahat! ☕✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Amazonda pilli aletler var, harika bir sey.
kedisi olan herkes almali. Yatak, koltuk, saniyede temizleniyor. Eskiden yapiskanlarla ugrasip dururdum, sonra o alete rastladim asiri memnunim kolayligi acisindan
onun için yapışkanlı tüy toplama aparatı var ondan al
Yün toplayıcı ile
Kediyi eve alma.
Süpürgeye çek direk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı