Ev & Yaşam En sevmediğiniz ev temizliği nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Ben hic birini sevmiyorum keske kendiliginden temizlenseydi En sevmediğiniz ev temizliği nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. toz almak 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Toz almaktan nefret ederim ya nefret. Aksi gibi ev 2 günde at koşturmuşuz gibi tozlanır, görünce de duramam. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sevmeye calis tersi olsun Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Banyo temizliğinden nefret ediyorum ve maalesef bugün yapacağım. Off yaa sabah sabah aklıma getirmeseydin iyiydi.. 😒😒 1 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Ya ben sorumsuz ve bencilce kendi pisliğini temizlemeyen veya eşyalarını toplanmayan insanlarin işini yapmaya ayar oluyorum onun haricinde bulaşık 1 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% 1 yıl Ev yıkandıktan sonr kalan azıcık su ve psilik gitmiyor ya sinir bozucu 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Ev temizlemek terapi gibi geliyor cidden ama bulaşıkları yıkamayı sevmem biraz yorucu. 1 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Yatak dolap arkalarındaki o toz bağlamış örümcekli yerler 1 0 Yorumla
HolyRuh Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl beni takp ette bakim kimsin allah göstermesin denk gelirsek bilim gizli sormus temizlik sartt kadın için. D temizlik kadının süsüdür kdfjdf 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Temizlik yapiyorumda yapmayi sevmiorum Yorumla HolyRuh 1 yıl Ellerine sağlık bir kadından ilk bekledigm şey temizlik olur bence hosuma gidiyor temiz olmaları nedense onun dısında yemek dahi ön planda olmaz seveyim temiz olsun ben doyurrum Allahın izniyle Yorumla Soran 1 yıl Tsk Yorumla HolyRuh 1 yıl Hayırlı bayramlar şimdiden Yorumla Soran 1 yıl Sizede tesekkurler Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl hepsinden bütün benliğimle her hücremle nefret ediyorum 0 0 Yorumla
0dokuz31 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Temizlikten sayılmaz belki ama ütü işinden nefret ediyorum 1 0 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ütü yapmak Cam silmek Perde asmak 2 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tv ekranını ve mutfak dolabını silmek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bana çöp evi verin orayı temizleyeyim o kadar çok seviyorum temizlemeyi 1 0 Yorumla
esrarlıgozlerimm Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl temizlik imandan gelir kardess temizlik yapmayi sevmiyorsan oyle pasakli pasakli otur ozaman 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. cam silmek bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
toz almak
Toz almaktan nefret ederim ya nefret. Aksi gibi ev 2 günde at koşturmuşuz gibi tozlanır, görünce de duramam.
Sevmeye calis tersi olsun
Banyo temizliğinden nefret ediyorum ve maalesef bugün yapacağım. Off yaa sabah sabah aklıma getirmeseydin iyiydi.. 😒😒
Ya ben sorumsuz ve bencilce kendi pisliğini temizlemeyen veya eşyalarını toplanmayan insanlarin işini yapmaya ayar oluyorum onun haricinde bulaşık
Ev yıkandıktan sonr kalan azıcık su ve psilik gitmiyor ya sinir bozucu
Ev temizlemek terapi gibi geliyor cidden ama bulaşıkları yıkamayı sevmem biraz yorucu.
Yatak dolap arkalarındaki o toz bağlamış örümcekli yerler
beni takp ette bakim kimsin allah göstermesin denk gelirsek bilim gizli sormus temizlik sartt kadın için. D temizlik kadının süsüdür kdfjdf
Temizlik yapiyorumda yapmayi sevmiorum
Ellerine sağlık bir kadından ilk bekledigm şey temizlik olur bence hosuma gidiyor temiz olmaları nedense onun dısında yemek dahi ön planda olmaz seveyim temiz olsun ben doyurrum Allahın izniyle
Tsk
Hayırlı bayramlar şimdiden
Sizede tesekkurler
hepsinden bütün benliğimle her hücremle nefret ediyorum
Temizlikten sayılmaz belki ama ütü işinden nefret ediyorum
Ütü yapmak
Cam silmek
Perde asmak
toz almak sanırım
Temizlik sevmem
Odamdaki masamı temizlemek
Toz almak ve camları silmek
Camı açıp evi havalandırmak
Süpürge sanirim yaa 2 saat uğraştırıyor
Evlenince kocan temizler evi
Bez ile her yeri temizlemek
Tv ekranını ve mutfak dolabını silmek
Koltukların altını temizlemek
Toz almak ve sıcakta ütü yapmak
Ev süpürmek bence çok yorucu
Cam temizligi ütü
Cam silmekten nefret ederim
Komple temizliği sevmiyorum
Bana çöp evi verin orayı temizleyeyim o kadar çok seviyorum temizlemeyi
temizlik imandan gelir kardess temizlik yapmayi sevmiyorsan oyle pasakli pasakli otur ozaman
Yer silmek
Toz almak.
cam silmek bence
e hepsi
Ütü sanırım
Hepsi.
Ütü ve yer süpürme
Hepsi
her şey
Süpürge
can silmek nefret
Ocağı silmek