Ev & Yaşam Oda içi parfüm önerileriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Geçen biri aşk masalı kullanıyordu süper kokusu vardı dün markette açtım ağzını kokusu yoktuKokusu uzun süre kalan kalıcı bir parfüm var mı 5 litre şeklinde Oda içi parfüm önerileriniz var mı? Cevapla Parfüm Soruları Aşk Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Peraja ürünlerini al gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerde satılıyor Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Nette var Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl o şekilde aradım bende bulamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Otobüs şoförü budan kullandı resimlerinden 1 saat etkisi açık ama da kaybolmadı da markette ağzına açtım baktım kokusuzdu Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Koku kalır ama sen onu hissedemezsin burnun alışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oda olur iş yerinde ya gelen giden kokuyor diyorlar kalıcı bir koku arıyordu gelen biri bir daha gelmiyor onlara iyi koksun yeterli Yorumla orkob17 +1 yıl Senin sorunun havalandırma sorunu ve koku kaynağını bulup ortamdan uzaklaştıramıyor olmak. Ortam değişir ise burun resetlenir koku almaya başlar Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yumos oda spreyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Peraja ürünlerini al gadası
Nerde satılıyor
Nette var
o şekilde aradım bende bulamadım
Otobüs şoförü budan kullandı resimlerinden 1 saat etkisi açık ama da kaybolmadı da markette ağzına açtım baktım kokusuzdu
Koku kalır ama sen onu hissedemezsin burnun alışır
Oda olur iş yerinde ya gelen giden kokuyor diyorlar kalıcı bir koku arıyordu gelen biri bir daha gelmiyor onlara iyi koksun yeterli
Senin sorunun havalandırma sorunu ve koku kaynağını bulup ortamdan uzaklaştıramıyor olmak. Ortam değişir ise burun resetlenir koku almaya başlar
Yumos oda spreyi