Hayır almıyor normalde kefil istiyorlar fakat adamların deposunda kaldığı için kefil gerek yok dediler onlarla konuştum ben diyeyim 2 yıl sizdeyim 5 yıl dedim o civarda kalır dedim tamam dediler yani 3 yıl kalsa bile 2 yıl daha uzattırırım canım ya sonuçta parasını falan ödedim depo kirası almıyorlar diğer yerlerde 3000 liradan aşağı kesinlikle yok depo kirası
ben zaten sana bir şey teklif etmedim satmaya çalışmadım neyin tribine girdin ki? mobilya demek zevk demektir zamanı gelince bak nasıl pişman olacaksın aldığına ama o kafa maalsef yok sende konuşma tarzından belli, ihtiyacım yok diyor birde ahahhashhshxhd
Sanırım normal fiyatı ben de odamı değiştiricem düz çekmeceli makyaj dolabı 60 bin bi gardrop yapılıcaktı 150 bin dediler bunlara bakınca normal galiba
Altın olarak Birikim yapmak daha iyi olurdu şahsen hem maddi olarak yüksek hemde hemde modası geçmeyen herşeyi alabilirsiniz sanki.. ama tâbi hayırlı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Niye depoda duracak ve orada çürüyecek mal için 75 bin tl verdiniz. Bu devirde hemde. Ölü yatırım.
Güle güle kullanın bu zamanda normal farklı yerlere sordunuz mu
Buradaki tek avantajı ücretsiz olarak 3 yıl falan depoda kalabiliyor diğer yerlerde 2.5000 TL aylık ödeme istediler kira depo kirası
Himm şimdi almiyomusunux o güzelmiş
Hayır almıyor normalde kefil istiyorlar fakat adamların deposunda kaldığı için kefil gerek yok dediler onlarla konuştum ben diyeyim 2 yıl sizdeyim 5 yıl dedim o civarda kalır dedim tamam dediler yani 3 yıl kalsa bile 2 yıl daha uzattırırım canım ya sonuçta parasını falan ödedim depo kirası almıyorlar diğer yerlerde 3000 liradan aşağı kesinlikle yok depo kirası
Şimdi kullanmaya akşam bu acele ne aliyosun onun yerine o değerde altın al koy kenara zamanı gelince altını bozdur mobilyani al değer kaybetmez paran
Ama işte her şey pahalanıyor
Altın alacağın için bişey değişmez altın karşılar gene ozamn bile
yatak dışında diğerlerini beğenmedim modası cabuk geçecek şeyler almışşsın
bu ne ya ne yatak odaları satıyoruz biz 50-50 bine
Depo ücreti alıyor musunuz kaç yıl kala biliyor sizded
yoo o yok bizde onla uğraşamayız
ben sana yatak odalarını göstersem bunu direkt iptal edersin. valla
İşte benim içinde önemli olan bu depoda koya bilmem sizin sattığınız yatak odası na ihtiyacım yok teşekkür ederim
ben zaten sana bir şey teklif etmedim satmaya çalışmadım neyin tribine girdin ki? mobilya demek zevk demektir zamanı gelince bak nasıl pişman olacaksın aldığına ama o kafa maalsef yok sende konuşma tarzından belli, ihtiyacım yok diyor birde ahahhashhshxhd
benim fiyat algım kayboldu 75de olabilir 105de olabilir o yüzden sadece hayırlı olsun diyebiliyorum
teşekkür ederim
Sanırım normal fiyatı ben de odamı değiştiricem düz çekmeceli makyaj dolabı 60 bin bi gardrop yapılıcaktı 150 bin dediler bunlara bakınca normal galiba
Üç beş yıl varsa neden şimdi aldınız ki
Çalışırken alayım dedim bugün işten çıkmış olsam kimse almaz bana
Altın olarak Birikim yapmak daha iyi olurdu şahsen hem maddi olarak yüksek hemde hemde modası geçmeyen herşeyi alabilirsiniz sanki.. ama tâbi hayırlı olsun
Bu kadın milletine mal satmak okadar kolay ki
Ne gibi siz erkekler hiçbir şey almıyor musunuz kıçındaki donunu kendin üretip kendini mi giyiyorsun
Çokmu aradın bu gıcık takımı
Çok
Belli 😂
🤣🤣
😂😂😂😂
hayırlı olsun. güzel fiyata almissin
teşekkür ederim
rica ederim
Boşanmayacaksan problem yok
Bu yatak odası takımını almaya kaç para harcadın?
Bana pahalı geldi modele göre
Ucuza yoook
Yapcak birsey yokk
Pahalı
Yatak iyimis işinizi görür 😂😂🤣🤣
Kız tarafı mı alıyor bunları
Evet bir de mutfak eşyasını perdeleri halıyı
Anladım hanfendi 2 şey daha çok dikkatimi çekti, telegram kullanıyormuşsunuz ve karalamışsınız aynadaki görüntünüzü
Eee ne olmuş yani
Daha çok merak ettirdiniz kendinizi
Ucuz ne kaldı ki
Çok pahalı 🙄🙄