Evinizin kaçıncı katta olması, size göre daha avantajlı?

Evinizin kaçıncı katta olması, size göre daha avantajlı?
Maddi durumu ne veriyorsa müstakil ama maddi durumun el vermiyorsa 10 katlı bir apartmanın 3 katında oturabilirsin ara kat olur sıcak olur alt katlarda rutubet olur üst katlarda da soğuk olur ara kat en iyisidir üstten ve alttan ısıtma geldiği için doğalgazında daha az açarsın ben bu sene hiç doğalgaz açmadım bir kartta 3 daire var orta kattayım bütün dairelerinde çocukları olduğu için evin içi hamam gibi mecburen açmıyorum zaten sıcağı seven birisi değilim
@betdemo mantıklı dediklerin
Bina kaç katlı/ hırsızlıktan korunmak için tam ortadaki kat.. yaşlı ve yorgunsan eve kolay girip çıkmak için giriş kat veya 1. Kat veya asansör beklemek veya asansörde birileriyle karşılaşmak istemiyorsan. Kimsenin gürültüsünü çekmek istemiyorsan daha üst katlar ve manzara seviyorsan balkonda oturmayı seviyorsan. Neye göre seçtiğine göre değişir
En üst kat diyorum özellikle.
Teşekkürler 🌸
İki bence
Vuhuuu😎
Teşekkür ederim Semiii nünaydınnn😴😂🍓🐰🍫🥕🌸✨💕
Cevap
14Cevap
Ben olsam en yüksek katta tutardım.. çünkü hayalim bir gün residasn türü yerlerde oturmak ama önemli olan sevdiğim kadınla olayım ev önemli değil
Alt katta hırsız eve girip bana bıçak çekmişti. Alt kattan çok haz etmem. Ama tabi ki maddi duruma göre bu işler
Çok haklısın gerçekten, geçmiş olsun. Evet maalesef maddi durumlar da iyi değil.
Mantıklı adamın üst katda işi olmaz kardeşim. Ola bilecekleri göze alarak en az 1 ya 2,3 katdan tutmak iyi gelir her açıdan.😃
Müstakil ev her zaman daha iyidir derim ben ama müstakil değilse de alt katlar avantaj deprem de yüksekten atlicak halimiz yok 😅
En yüksekler sanırım, depremlerden sonra alt katlar korkutucu geliyor gözüme
Farketmez totalde kaç katlı olduğuna bağlı 😊 manzarası ve konumu önemli 😎
Deprem riski yoksa üst katlarda manzara güzel oluyor ama asansör bozulsa kötü olur o yüzden 3 ya da 4 diyorum önü açıksa 2 de olur
İkinci kat. Asansör bozulunca merdivenden inip çıkmak kolay olur.
biraz yükseklerde olsun geniş balkonu olsun yeterli 4-5-6 katlar giibii
Bina kaç katlıysa 5/1 katında tutmak iyidir. 5 katlıysa 4. katı tutarım
2 ve 3. Katta manduklu daha yükşek kat güjel diğil
Ben yüksek katları severim 4 5 ve üstü camdan bakınca tüm manzarayı görmek harika hissettiriyor 😊
Üstten tutma yel alır, alttan tutma sel alır. 😂 Orta kat iyidir.
Deprem bölgwsi ise eğer en üst kat yok hayır değil ise 3,4,5 ara katlar daha iyi izole olur.
3 ten sonrası gerıyo benı sjsjsj olsa olsa 4. kat olur cok gereklyse
hemen giriş katında olmalı bence çünkü evden dışarı çıkmak girmek kolay oluyor
Ara kat sevyrm ben. 3. kat ideal. Yuruyerek cıkmakta onemlı. Gıbı
kaç kat olduguna baglı ortalam 5 desek en güzeli 3. kat zaten ara katlar hep tercih edilir ve bi miktar pahalı olur. sebebide kışın ısınma problemi az oldugundan
22. Kattan mustakile geçtim kendimi garip hissediyorum Şu an xmkz, z, sksk müstakil iyi gibi
Kaç katlıysa tam ortası. Mümkünse ses izolasyonu olsun milletin sevişmesini duymak istemem :)
10 katli binanin 8. Katı mesela super
Üstümde olsun 2 kat ara kat sıcak olur 😃
Ortadan diyim jdjdndjdn
Çok yüksek bina ise orta kart, ortalama bir binaysa çatı katını tercih ederim.
Soğuk bir yerdeysen orta katlar, soğuk beni etkilemez diyorsan üst katlar
Tek katlı musatakil ev
5. Kat daha mantıklı bence
10 dan yukarisi saçma, 3 den alti kötü
Müstakil ya da en üst kat olucaksa olsun
Bina evi sevmem hic bahçeli ev güzel
Bence müstakil olan mantıklı.
Son kat veya son katın bir altı
Ara katlarda ev tutmak mantıklı daha sıcak olur.
En üst kat malum deprem ülkesiyiz
3-5 iyidir
2 ya da 3 fazla çıkmamak lazım her yönden berbat
4. Kat olabilir.
En üst kat
Zemin kat
4 iyidir
En üst kat.
Son kat
4 falan
3. kat
Sonuncu kat