Güncellemeler
+1 yıl
doğayı sever biri olarak
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Ben İstanbuldayım. Aydos taraftayım. Yeni yapılaşmanın olduğu bölgeler. genelde villa ve rezidans ağırlıklı. Balkon manzaram cadde aslında ama onlarca yemyeşil ağaç var cadde boyu. İstanbul'da oturup da böyle ağaçlı yeşil ve önü açık bir bölgede olmak büyük şans sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Site içinde bir yerdeyim, Conya'dayım.
Ankara .. manzarası da yok
Tam emekli yeri sesiz sakin İstanbul da böyle bir yer var mı evet var Ataköy oturuyorum. Ataköy iç kısımlarında Ataköy 3. Kısım
valla öyle. sırf emekli de değil, burada bizim sitede oturan insanların çoğu hali vakti yerinde kariyer sahipi hatta isim yapmış insanlar bile var. millet kafası rahat, tatil beldesinde gibi yaşıyor. havuzuna giriyor çıkıyor, balkonunda yemyeşil manzara eşliğinde mangalını yapıyor vs. özellikle yazın, çok iyi bir ortam oluyor.
plaza manzaralı bir yerdeyim ama yeşil alan fakiri bir bölge :D
maslak?
gibi gibi :D
beylikdüzü 😀
oraya işim bile düşmüyor diye o kadar seviniyorum ki :D istanbulun sınırı resmen öyle uçsuz bucaksız saçma bir yer hiç beğenmiyorum o tarafı
benimde zamanında o taraflardaydı şimdi daha şehir merkezindeyim... ucundan deniz görünüyor
tıkış tıkış binaların arasndan mı görnyor deniz. merkezi yerlerde maalesef çok kötü tepe taklak her bina diğerine bakıyor
evet aralardan görünüyor ama orman manzarası daha güzeldi
merkezde olmak ulaşım açısından rahat ama cidden çekilir gibi değl. o binalara bakınca geriliyorum ben. aşırı iç içe
yani alışma meselesi... sen o moddaysan orada kal ;) güzel orası havası da biraz daha iyi
Ben de yıllarca merkezdeydm. Yine site içerisindeyim gerçi daha rahattı.
iyi ne güzel şimdi keyfini çıkar... yer değiştirmişiz senle ;)
Yeşillik ve binaların olduğu sıcak bir manzara, özellikle akşam üstü çok hoş oluyor içimi ısıtıyor
ne güzel. hangi il
Evet. Allah babana zeval vermesin. O orman arazilerinize peşkeş çeken siyasetçi ve memurların odun ateşinde yaksın.
burası orman değil.
ayrıca orman gayet güzel bir durumda. gidersen görürsün. genelde araplar ve kürtler takılıyor
Evimin manzarası bina, İstanbul'da olunca böyle olma ihtimali çok yüksek oluyor 😄
evet, aynen öyle. o yüzden sordum zaten. yüzde 90 caddeler binalar tepetaklak bu şehirde
maalesef çok düzensiz. Göz de yoruyor insanı da yoruyor
Torontoda güzel bir manzara var bütün şehir gözüküyor
Karşı evdekilerle bakışıyoruz öyle
😀
Sakarya güzel manzarası
Bahçe ve havuz - Düzce
Günahlar şehri İstanbul deniz manzaralı
Bize yakınsın 😊
Seslensem duyarsın 🤣
o kadar ha :dd
evet yeşillik hikaye oldu çoğu yerde
Agac yeşillik deniz