Ev & Yaşam Odanızı kaç günde bir süpürüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güllük süpürme rağmen dehşet Toz çıkıyor ellerin mahvoldu pes edeceğim sanırım Odanızı kaç günde bir süpürüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Robot süpürüyor kendi kendine bilmem. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bize de lazım Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genelde 2-3 güne bir gadası 0 0 Yorumla
büşbüş6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İki günde bir. Bazı fayanslar çok toz tutuyor. Ondan olabilir. 2 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O fayansları seçen çok zevksizmiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence hoş anam seçti Yorumla OsmanErol +1 yıl Kütühyanın galiba çok kötü çok çok kötü k. b. Yorumla Soran +1 yıl Valla bilmiyorum nerden önemli değil zevkler ve renkler farklı Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her gün mutlaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Robot süpürüyor kendi kendine bilmem.
Bize de lazım
Genelde 2-3 güne bir gadası
İki günde bir. Bazı fayanslar çok toz tutuyor. Ondan olabilir.
O fayansları seçen çok zevksizmiş
Bence hoş anam seçti
Kütühyanın galiba çok kötü çok çok kötü k. b.
Valla bilmiyorum nerden önemli değil zevkler ve renkler farklı
Tövbe fotoyu başka bişi sandım ya
Bazen 2 günde bir bazen hergün yorgunluğuma göre
Her gün mutlaka
üç günde bir
Bulunduğun konumdan dolayidir
Süpürmüyorum
Her gün