Bence robot süpürge daha avantajlı. Sizce?

Robot süpürge
Dikey süpürge
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence robot süpürge daha avantajlı. Sizce?

Dikey süpürge bence. Robot süpürgenin kapasitesi belli, günlük tozları kırıntıları almak için ideal. Evinde hayvan besleyenler robot süpürgeyi günlük olarak kullanmalı. Onun harici temizliklere dikey veya kablolu kullanışlı olacaktır. İkisinin kullanım amaçlarının farklı olduğunu düşünüyorum.
Bence dikey ya robot ne kadar temizleyebilir ki ondaki amaç sen zahmet etme o temizlesin ama iyi çektiremedikten sonra bi anlamı var mı onu kullanmanın o köşeler falan hep kalır hiç kullanma daha iyi
Cevap
34Cevap
Her ikisininde çok avantajı var gadası
Robot iyi ya. Kendi kendine temizliyor.
Köşeleri de aldığına emin misin
Alıyor, ayarı var.
Robot süpürge
Daha üç gün önce aldım Phlips dikey süpürge. Hanım gayet memnun, ben de merak ettim nasıl diye. Tertemiz her yer. Çok fena toz çekiyor, inanılmaz.
bi erkek olarak tan ikiside evimde var acil bir durumda robot süpürgeye bölgeyi kodlayana kadar dikey süpürge ile 10 defa süpürürsün. ikisininde yeri farkı roborock s5 max işe gittiğimde saat 11 e kodlu eve geldiğimde bebeğim evi tertemiz yapmış oluyor :) ama acil bi durumda kesinlikle dikey süpürge.
ikiside gerekir. robot gece gündüz çalışır dikeyi acil süpürme işlemleri ve detay temizliğinde kullanırsın.
Erinen birilerine ya da evde olmucak tatil de olucak özellikle Şu an ki bayram tatiline gidecek olan icin evde bos kalıp temizlenmesi için robot süpürge is görür ikisini alıp zamanın da kullanmak daha mantıklı
bu robot süpürgeleri hiç kafam almadı lan.. evin heryeri engel olur ona nasıl temizlicek? mal gibi dolaşır , en küçük engelde takılır.
Sanırım.. Hm
Etkili temizlik icin dikey daha iyi. Ama ev buyukse robot da alinabilir. 2 si de bulunur gerektiginde dikey kullanirsin iste.
robot süpürge sinir ediyor beni, dikey süpürge iyi yapıyor
Dikey süpürge kadar güzeli yok.
Ev tipine göre de değişebilir ama ben dikey diyorum yine de.
İkisi de var evde ikisinin de yeri başka, robot her yere gidemiyor
Sen yok iken evi robot süpürür detaylı temizlik için dikey tabi ama ikisinin kullanım amacı farklı
Robot süpürge evin içinde kayboluyor mal mıdır nedir 😂
Tabikide robot süpürge... Bizim evdede var çok rahat açıyoruz temizliyor
Bu arada köşeleri tek tek sırayla alıyor merak etme sıraya göre gidiyor
İkisininde işlevi farklı hangi işleve daha çok ihtiyacın varsa o senin için daha abantajlıdır
Şarjlı dik süpergem var ve iyi ki var. Böyle konfor yok.
Dikey çünkü robot süpürge detaylı temizlik yapmıyormuş öyle diyorlardı
Robot süpürge biraz fanteziye kaçıyor. Her zaman büyükler evi daha güzel temizler.
İkiside var robot aklıma bile gelmiyor dikey kullanıyorum
Dikey süpürgeyi kullanacak olan yine sensin ama robot süpürge için herhangi birine ihtiyaç yok.
Parasi olan ikisinde alsin kurutma makinesi de alınsın bi türlü bitmiyor evdeki toZ
Emiş gücü 5000 pa ve 6000 pa olan modeller iş yapıyor kendi kendine temizliyor
Dikey süpürge, çünkü mesela bir köşede bir toz var ama robot süpürgeyi kaldırıp da o hareketi yapmak saçma olur ama dikey süpürge de her şey rahatlık.
Evde bir iki dolaşmasına kanıp da müstehcen foto veya videomu bulutunda saklamayan dikey süpürge tabii ki
iki kedim var ve harikalar yaratıyor. ben mutluyum, kedilerim mutlu :) düşünmeden alın aldırın hocam
dikeyyy robot çok yavaş çok az temizliyor bence avantaj olmuyor fiystı yanında
dikeyler daha kullanışlı ve pratik
Dikey süpürge
Bu aralar robot süpürge daha avantajlı geliyor.
Robot süpürge
Robot süpürge denemedim
Karar veremeyip ikiside diyorum 😅
Bence robot süpürge hiç temizlemiyor
Robot yok dik süpürgede yok 🤷🏻
Benim saçlarıma ikisi de dayanmaz😀
Ogrencisin sanırım çizim falan. yapiyorsun Pp de
İkisi de olmali. Birinin acigini digeri kapatiyor
Robot olabilir
Robot daha pratik gibi
Dikey ya
Dikey