Allah aşkına bana bi süpürge önerin annemlere alıcam hangi markayı araştırsam fos bide parası da cok olmasın?
Miele diye bi marka var ondan alan var mı bana şöyle en fazla 10 binlik vi süpürge öneriverin KScanlar?🙏🙏
Miele diye bi marka var ondan alan var mı bana şöyle en fazla 10 binlik vi süpürge öneriverin KScanlar?🙏🙏
Miele iyidir de 10bin TL'ye Miele'nin 20 sene önceki modellerini alırsın anca, şu an en lüks markalardan biri güncel modellerinde.
Bende kablolu olarak Karaca var memnunum.
Dikey olarak Philips var memnunum.
Robot olarak Xiaomi var memnunum.
Yok miele den vazgeçtim artık teknik servisi ve parça değişimi yapmıyolar bozulunca at çöpe misali...
Karacanın hangi modeli acaba
Philips hangi model?
Philips'in SpeedPro Max olanı var kablosuz dikey. Pratik oluyor tabii ama anneler çok dip köşe temizlikte sevmeyebiliyor :D Karaca olarak da Vantuz V4 almıştım zamanında, hala güzel çekiyor
Cevap
6Cevap
Miele iyidir
Ondan vazgeçtim teknik servisi sıkıntıymış
Elektronik ve otomasyon ön lisans mezunu olarak yazıyorum. Siemens babadır elektronik eşyada. Mieleyi 10 a çarpar 4 e böler. Git Trendyoldan Siemens in herhangi bir modelini seç
Herhangi bi model değil kullanıp memnun oldugun önerebileceğin şu model dediğin
Al kullan bi modelini işte. Sanki galeriden araba alıyor hanımefendi
😒😒
Benim süpürgem bozulmustu , internetten bıraz arastırıp Altus Al 615 Toz Torbasız Süpürge aldım 2.9 k ödedim, çok aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim, istersen bir incele sende
Bi bakayım teşekkür ederim 😊
@tosbikoloji
Rica ederim
En 1 ay önce Bosch marka aldım fiyatıda çok yüksek değildi ama gayet memnun kaldım
Ama hangi model cins isim bissürü modeli var
Bakayım ben sana atarım
Bakabilirsin
Miele en kaliteli ve en pahalı olanlardan birisi
Cok övüyolr en ucuzu 8bin civarında alacaktım ama baktım yine arızalanınca sıkıntı oluyomuş teknik servis parça değişimi aylarca bekletiyolar mış
Arcelik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?