Düzenli ya da dağınık. Sonuç olarak bir tema var ortada. Kaotik bile olsa bir bakışım ile aradığımı bulduran bir düzenim olduğunda mutlu etmeme imkanı yok. Tabi göze hoş gelen bir tasarıma sahip olması herkesin hayalinde olsa da hunu yapmak için gör bakışa ve içten gelen bazi özelliklere de sahip olmak lazım. Yoksa pek anlamlı olmuyor.
Düzeni seven ve dağınık bir kişiyseniz eğer, yüksek olasılık asıl sevdiğiniz düzen değil, düzenli olan insanlardır. Fakat; düzen birçok konuda başarıyı getiren zincir sürecin ilk halkalarında yer alan görünmeyen bir kıstastır. Şöyle ki, düzenli olmak aslında organize olabilmemiz ile yakın alakalı bir durumdur. Görsel olarak gördüğümüz şeyler, iç dünyamızda doğrudan etkileyicidir. Bir ortamda bulunma veya bulunmama isteğimiz, gördüğümüz kötü ortamlar karşısında farklı duygular hissediyor olmamız tam olarak yakın alakalı dediğimiz ibareden kaynaklı. Dolayısıyla görüş alanımızı temiz ve düzenli tutmak aslında organize ve düzenli olabilmemizi sağlayan ilk faktördür diyebiliriz. Düzeni seven ve düzeni benimsemiş bir kişilik olarak sizin için bu öngörüde bulunabilirim.
Teşekkür ederim görüşünüz için. İnsanlarla bir ilgim yok, düzeni seviyorum gerçekten. Aman aman bir sevgim de yok, aşırı olması da, sıkar belki ama dediğiniz gibi düzenli, derli toplu görmek içimin daha ferah olmasını sağlıyor
Aslında bir evde gereksiz çok eşya olmaması lazım. Eşyası gereksiz herşeyi yok etmelisin ben giymediğim koyafetleri bile çöpe atıyorum dağınıklıktan kalabalıktan nefret ederim. Az öz ferah bir ortam. Bu sayedede dağınık hiç olmuyor. Toplarım derdi de yok hergün
Çok düzenli ve temizim. Evde bebek olmasına ve onunla oyunlar oynamamıza rağmen düzenim gelen misafirleri şaşırtıyor. Bazen kafayla birlikte evi bilerek dağıttığım zamanlar oluyor. O da bu hayatın tadı tuzu.
Kesinlikle eğer akşamdan toplayıp bırakırsan işin daha kolay oluyor biriktirdikçe içinden çıkılmaz oluyor giderken götür gelirken getir tekniği uyguluyorum bu hafta baya fark etti normalde mutfak bulaşık dolu olurdu şu an tertemiz ve ocak pırıl pırıl
Dağınık bir ortamda uzun süre duramıyorum. O yüzden olabildiğince düzenli biri olduğumu düşünüyorum. Mesela bugün dolabımda olan giymediğim bana artık olmayan kıyafetleri ayıkladım dolabımın ferahladığını hissettim
Tabiki düzen olmazsa olmazım evi derli toplu yapan şey düzendir zaten düzen oldu mu o ev tertemiz demektir ben aşırı düzen seven ve uygulayan biriyim temizlik hastası da diyebilirim😊
Bende çok dağınık birisiyim. Düzenli tertipli severim. Böyle sade, ferah gözükebilmesi için az eşya olması gerekir. Fazla eşya her zaman insanı yorar. Dağınıklığa sebep olur.