Sizce evin hangi odası, yeri diğerlerinden daha çok yer kaplamalı, büyük olmalı?
Salon
Mutfak
Yatak odası
Misafir Odası
Çocuk odası
Banyo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce evin hangi odası, yeri diğerlerinden daha çok yer kaplamalı, büyük olmalı?
Youtube da malikane videoları var. O tarz evlerde oturmamız lazım insanca yaşamak için. Maalesef ki ülkemizdeki evler kutu gibi minicik. Hadi malikaneyi geçtim villamız olmalı. Amerikadaki villanın tuvaleti bizim evlerimizin en büyük odası kadar. Şimdi diyeceksin büyük ne işe yarar diye sen sormadan ben anlatayım her odanın kendi balkonu hemde büyük balkonu giyinme odası ve tuvalet banyosu olmalı. Odada gardolabı olmamalı. Tek kişi dahi yaşasan fark etmez kocoman bir yatak sağında solunda çekmeceler ayak baş ucunda oturup giyinmen için puf erkek kadın fark etmez makyaj masası ve oturma grubu olmalıdır. Bak bu sadece yatak odası tasarımı. Çocuk odalarında ise çalışma masası ve kitaplıkta olmalıdır. Salonda ise oturma grubu tv ünitesi yemek masası ve sandalyeleri ek olarak bazı aileler piyano kitap okuma köşesi ayrı kahve köşesi felan yapar. Mesela sen tv izlerken hanım arkadaşıyla orada kahve içip sohbet edebilir seni rahatsız etmez gibi. Bu liste uzar gider ama temeli budur. Ek olarak ev büyük olacak ki geçerken sağa sola dönme eşyalara çarpma olmasın.
Cevap
3Cevap
Kendi odam olmalı
Evin her odası belirli bir büyüklük sağlayabilmeli, sığmak başka yaşamak başka bir durum sonuçta.
Mutfakta vakit geçirmeyi çok sevdiğimden benim için evin en büyük odası mutfak olmalı. Küçücük odada yemek yapmak rahat olmuyor.
Oda dediğin için oturma odası ve yatak odası diyorum.
Diğerleri oda kategorisine girmiyor. Ama mutfak ve banyonun da büyük olması önemli.
Salon ve mutfak olmalı.
Zaten diğer odalar sadece uyku zamanı için kullanılıyor
Bana göre evin salon, mutfak ve yatak odası bölümü büyük olması gerekiyor.
Odaların fazla büyük olması kötü 😂
Mutfak en önemlisi
Salon ondan sonra çocuk odası olabilir çocuk sayısı fazlaysa
Kesinlikle salon.
Salon mutfak ve yatak odası.
Salon , mutfak , yatak odası
Salon diyorum çünkü en çok o rada oturucam
Oturma odası ve yatak odası
Bence salon evin en büyük odası olmalı
Ben mutfakçıyım.
Salon
Tabi ki salon.